Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019







Μα έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία…..

Πανσέληνος Φεβρουαρίου… μαγευτική και απόκοσμη.

Ο ήλιος μόλις έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στην κυριαρχία του Ποσειδώνα και την έξαρση της Αφροδίτης  και η σελήνη στην έξαρση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου και στην έξαρση της  από το ζώδιο Άρη στον Ταύρο.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου είναι κοντά στο βασιλικό αστέρα  regullus που δηλώνει μεταξύ των άλλων, καλή τύχη, πλούτο και δόξα. Ακριβώς όμως πάνω στον ωροσκόπο βρίσκεται ο κλήρος των εμπορευμάτων και στη μοίρα που γίνεται η πανσέληνος βρίσκεται ο κλήρος της υδατοκαλλιέργειας.

Το μεσουράνημα είναι  στην 23.39ο μοίρα του Ταύρου, με την Αφροδίτη να είναι (σε ένα από τα χειρότερα μεσοδιαστήματα κατά τον  Ebertin) σε μεσοδιάστημα Κρόνου Πλούτωνα , το οποίο δηλώνει :Κατάλυση εξουσίας, κακοδαιμονία δικτατορία, ομαδικό περιορισμό.

Η Αφροδίτη σε εμπλοκή με αυτό το δύσκολο μεσοδιάστημα δηλώνει: Αυτοπειθαρχία, ασκητισμό, κάθαρση, στέρηση.

Η Πανσέληνος λοιπόν μας προτρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία της κάθαρσης μιας και η σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου.

Η ακμή τετάρτου οίκου είναι όπως είναι φυσικό, στην 23.39ο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη της τον Άρη στην 3η μοίρα Ταύρου.

 Τι σημαίνει αυτό….

Η 23η μοιρα του Σκορπιου είναι κοντά στον απλανή serpenti που θεωρείται κακιστος απλανης. Είναι η πύλη της εκατιέας  σελήνης.

Ο Άρης τώρα από την 3η μοίρα του Ταύρου μας δηλώνει οικονομικά κέρδη από γυναίκες (σελήνη αφροδίτη) και από πάσης φύσεως βίας, προστασίας, πόλεμο, τοκογλυφία.

Κοντά όμως στη μοίρα αυτή είναι και ο απλανής Sharatan, που μας δίνει ατυχήματα ήττες και τραυματισμούς.

Ο Ποσειδώνας  από την 15η των Ιχθύων ( είναι πάνω σε αντιπύλη) και δεν μπορεί να βγάλει τη δυναμική του, ώστε να κατευνάσει τα θέματα που θα φέρει η πανσέληνος.

Ο Ερμής είναι δυστυχώς σε κακή θέση, το μόνο που μπορεί να δώσει είναι εξαπάτηση,  και πάει για τετραγωνο με Δία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο βόρειος δεσμός είναι στην έξαρση του Διός και στην κυριαρχία της σελήνης .

Εδώ βλέπουμε μια σύγκρουση η οποία θα αποβεί μοιραία.

Έχει να κάνει με θρησκεία, με φανατισμό, εξαγνισμό και πανω στην πυλη του Πλουτωνα,οσοι ξερουν τι σημαινει αυτο, καταλαβαινουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου