Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ





Αυτές τις μέρες είναι εν ενεργεία μια πολύ δυνατή σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού στο ζώδιο του Κριού. 

Παρόλο που η Αφροδίτη κατά τους περισσότερους που ασχολούνται με την τέχνη της αστρολογίας,  έχει πτώση στο ζώδιο αυτό, στη συγκεκριμένη μοίρα που βρίσκεται την 27 του κριού , είναι σε δωδεκατημόριο Διός. Ο Δίας δε, βρίσκεται στο Ζυγό άρα σε ζώδιο Αφροδίτης και δωδεκατημόριο Ιχθύων. Ουσιαστικά έχουμε μια αμοιβαία υποδοχή, από δωδεκατημόρια, Αφροδίτης Δία από θέση και έξαρση, την οποία την λαμβάνουμε σαν σύνοδο και την ερμηνεύουμε σαν εύνοια τύχης σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Ακόμα και ξαφνικοί γάμοι ή σχέσεις  ευνοούνται  παρ όλη τη συμμετοχή του Ουρανού που μπορεί να θεωρηθεί σαν εμπόδιο.

Ο εν λόγω κύριος τώρα (Ουρανός ) βρίσκεται σε δωδεκατημόριο Δία. Οπότε έχουμε Δία Ουρανό σύνοδο, αν τώρα λάβουμε και τον Κρόνο σαν κλασσικό κυβερνήτη του Ουρανού σε αμοιβαία υποδοχή από θέση και έξαρση, με το Δία ανάδρομο και τον Κρόνο πάνω στην Πύλη του Χείρωνα, σε τρίγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη , τότε το story είναι κάπως έτσι.   

Ζήσε αυτό που φοβόσουν μέχρι χτες. Απελευθερώσου από τα όρια που σου επέβαλαν οι άλλοι. Αναζήτησε την ουσιαστική επαφή. Άφησε τον άλλον να αγγίξει την ψυχή σου και όχι μόνο το κορμί σου. Σπάσε το κατεστημένο. Ξεπέρασε τα όρια σου.

Μέσα από ξαφνικές γνωριμίες, γάμους, συνεργασίες που γίνονται ή που θα γίνουν όταν ο Ουρανός γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται η πραγματική απελευθέρωση από τραυματικές εμπειρίες, που αυτό που ουσιαστικά αναζητούν είναι η επούλωση των τραυμάτων τους. 

Ο Άρης τώρα σε δωδεκατημόριο Αφροδίτης αλλά, στο ζώδιο των Διδύμων, και με την κυρία των τιμών να κάνει σύνοδο  με ουρανό και εξάγωνα με τον Άρη,  μας δηλώνει πως  η σεξουαλική επιθυμία μέχρι στιγμής είναι περισσότερο εγκεφαλική και όχι εύκολα πραγματοποιήσιμη. Περιορίζεται σε  επικοινωνίες, μέσω διαδικτύου, η ακόμα και σε φιλικές σχέσεις που στο μέλλον θα γίνουν ερωτικές.

Τώρα σε μεταφυσικό επίπεδο λόγο ανάδρομου Κρόνου στην Πύλη του Χείρωνα και ανάδρομο Δία, τα πράγματα έχουν ως εξής.

Καρμικές αγάπες και έρωτες, που για κάποιο λόγο κόπηκαν με βίαιο τρόπο στο παρελθόν και μιλάμε για αιώνες πριν, από τότε που ήταν ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Ταύρου, ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούν, για να συνεχίσουν αυτό που άφησαν στη μέση. Αυτό ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους. Με ένα απλό κοίταγμα στα μάτια, τα μάτια πάντα γνωρίζουν, και είναι τα μόνα που δεν αλλάζουν χρώμα στη μετενσάρκωση . Με μία αγκαλιά, το άγγιγμα είναι θεραπευτικό , με την όσφρηση , πάντα η μυρωδιά ξυπνάει αναμνήσεις. με την  ερωτική επαφή εκεί λειτουργούν όλες οι αισθήσεις και οι πέντε.


Φυσικά υπάρχει και η αρνητική πλευρά. Σε αυτή την περίπτωση η μία ψυχή από τις δύο δεν είναι αρκετά εξελιγμένη , σε αυτή τη μετενσάρκωση. Έχει εγωισμό, πικρία, δεν μπορεί να διαχωρίσει πράγματα, αξίες και πάνω από όλα δεν μπορεί η δεν ξέρει να συγχωρεί.  Τότε στις σχέσεις έρχεται η  διάλυση, με βίαιο τρόπο, ο πόνος και ο θυμός συνεχίζονται μέχρι την επόμενη καρμική συνάντηση, που και οι δύο ψυχές θα είναι έτοιμες για την ουσιαστική ένωση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου