Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΜΑΙΟΣ ΤΑΡΩ

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει το μήνα Μάιο είναι η 16 στην (αφαιρετική)  σειρά της Ταρω, με την ονομασία Πύργος η Κάστρο. Η σημασία της είναι διφορούμενη. Από τη μια μας μιλάει για τη θεία φώτιση , την έμπνευση και από την άλλη μας δηλώνει, την απόλυτη καταστροφή με βίαιο  τρόπο.
Η άποψη μου είναι ότι ήρθε η ώρα μιας αλλαγής. Οικονομικής, θρησκευτικής, μια αλλαγή ή μια αποκάλυψη όσον αφορά νεαρά άτομα. Σίγουρα πολιτικές εξελίξεις σε σχέση με το εξωτερικό που όμως, η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει αβίαστα. Φυσικά και υπάρχουν παρασκηνιακές συμφωνίες για  χειραγώγηση, άσχετος φυλής και πατρίδας. Αυτός λοιπόν είναι ένας μήνας που θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν πράγματα. Η τρομοκρατία θα συνεχιστεί με κύριο στόχο τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Προσέξτε λίγο  τον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις. Κάποια επιπολαιότητα, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο άμεσο μέλλον σας. Επικοινωνίες με φίλους ευνοούνται. Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνια.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ.


Καλό θα είναι αυτό το μήνα να επιλέξετε την μοναξιά και την απομάκρυνση από τα φώτα της πόλης. Η ψυχολογία σας δεν είναι και τόσο καλή και είσαστε συνεχώς με το παράπονο. Μια πιθανή αλλαγή στο περιβάλλον σας να γίνει αιτία για εσωστρέφεια και ψυχικό πόνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα σας αναγκάσει θέλετε δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Πιθανών με παράλληλες σχέσεις η με μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια. Προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι η σε χώρους αναψυχής παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Μια αλλαγή στην ψυχολογία σας θα υπάρξει. Θα είναι ένας έντονα βίαιος μήνας, που η ψυχολογία και τα νεύρα σας θα εκτιναχθούν στα ύψη. Οικονομικές  ευκαιρίες που περιμένετε….. θα τις περιμένετε για αρκετό καιρό ακόμα.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Οικονομική καταστροφή θάνατος κυβερνήσεων ( αυτή η πρόβλεψη ισχύσει σε Κοσμικό επίπεδο)
Προσοχή λίγο σε ζημίες όσο αφορά το σπίτι σας. Σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα είναι τεταμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Αυτό που θέλεις να κάνεις μπορείς να το καταφέρεις. Αρκεί να μην κάνεις τα λάθη που έκανες στο παρελθόν. Αν δεν προσέξεις θα έρθεις αντιμέτωπος με απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις . Οι σχέσεις με τη μητέρα θα είναι αρκετά τεταμένες. Οι δεσμευμένοι να προσέξουν λίγο τις συνομιλίες και τους κωδικούς τους στο διαδυκτιο.

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Τα οικονομικά αρχίζουν και σας πιέζουν . Ένα έκτακτο γεγονός η ένα έκτακτο ταξίδι θα σας επιβαρύνει αρκετά. Αυτό ισχύει και για πιθανή εγκυμοσύνη αλλά με αβέβαιο αποτέλεσμα. Προσοχή σε φίλιες και γενικά σε γυναικεία πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εμμονές, διπλές σχέσεις, παρασκήνιο. Πιθανόν και σας το εύχομαι να γνωρίσετε κάτι καινούργιο που θα σας κάνει  να ξεκολλήσετε από το παλιό. Σε αυτούς που έχουν προσπαθήσει πολύ θα υπάρξει δικαίωση. Στους άλλους θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Εύνοια από γυναικεία πρόσωπα. Μετακινήσεις με φίλες. Περίοδος ξεγνοιασιάς. Γνώση μάθηση. Πλούτος πληροφοριών. Περάσατε μια περίοδο εσωστρέφειας απομόνωσης και πιθανών στερήσεως σε πολλά θέματα. Θετική αλλαγή θα υπάρξει φροντίστε να την αναπτύξετε για καλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σε συνδυασμό με το άθροισμα και τις υπόλοιπες κάρτες αυτό θα είναι ένας μήνας που θα τον θυμάστε για πολύ καιρό. Υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς. Παράλληλα όμως ότι έχει να κάνει με δημόσιες υπηρεσίες, δικαστήρια δημόσια ταμεία είναι σκοινί τεντωμένο που από στιγμή σε στιγμή μπορεί να σπάσει. Έχετε όλα τα ατού να κερδίσετε και όλα τα πιθανά σενάρια για να χάσετε. Αυτός ο μήνας είναι η του ύψους η του βάθους. Συμπαντικά θα πέσουν κεφάλια κυριολεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στα του οίκου σας. Να επικοινωνήσετε με αγαπημένα ηλικιωμένα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχετε αμελήσει. Η μοναξιά και το γήρας τους φέρνει θλίψη. Ένας κύκλος τελειώνει οριστικά. Σημαντικές αλλαγές έρχονται. Ξαφνικό ταξίδι αποχαιρετισμού.

ΙΧΘΥΕΣ : ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο που ίσως χρειαστεί να προσέξετε λίγο την υγειά και τη διατροφή σας. Μια προληπτική  εξέταση αίματος καλό θα ήταν να γίνει. Αν γίνεται υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παρενέργειες δεν θα είναι άμεσες αλλά, θα φανούν σε βάθος χρόνου. Θετική περίοδος για μετακόμιση για αλλαγή σκέψης. Ταξίδια στη θάλασσα θα δρουν καταλυτικά.


Καλό μήνα Μάιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου