Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ

Από τις 24 Ιουνίου 2015 αρχίζετε να νιώθετε μια συναισθηματική ανασφάλεια η οποία θα σας οδηγήσει σε μια εσωστρέφεια την οποία δεν έχετε συνηθίσει, τον περίγυρο σας,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στην οικογενειακή εστία. Ο διπλωματικός τρόπος  που πιθανών να  προσπαθήσετε να προσεγγίσετε πράγματα και καταστάσεις, να μην είναι ο κατάλληλος και στις 15 Ιουλίου να τερματίσετε αρρωστημένες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα και η εικόνα που θα δείχνετε στους άλλους θα είναι ασαφής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήδη η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, έχει περάσει στο ζώδιο του ήλιου της χαράς, της διασκέδασης και της επιτυχίας. Μπορείτε να διασκεδάσετε να χαρείτε να ερωτευτείτε αλλά μην επενδύσετε ακόμα σε κάτι. Το καλοκαίρι αυτό  θα  βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα εξιδανικεύσετε έναν καλοκαιρινό έρωτα, αλλά όταν γίνει αυτό θα βρεθείτε σε μεγάλο δίλημμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζείτε την πλήρη νιρβάνα  ή είσαστε τόσο απογοητευμένοι που δεν μπορείτε να σκεφτείτε για το τι θα γίνει παρακάτω στη ζωή σας?
 Προτείνω να χαλαρώσετε λίγο γιατί από  τις 26 Ιουνίου σας βλέπω κάπως  μπλοκαρισμένους. Εσείς μπορεί να θέλετε να ασχολείστε με τον εαυτό σα,ς αλλά η καθημερινότητα θα είναι τόσο απαιτητική που δεν θα τα καταφέρετε. Προσοχή σε οικονομικά κληρονομικά θέματα όπως και θέματα που αφορούν την υγεία σας. Πιθανών να σας απασχολήσει έντονα και μια μετακόμιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παιδιά της Σελήνης αυτό το καλοκαίρι, ειδικά όσοι έχουν γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, θα σας μείνει αξέχαστο. Αλλά και όσοι έχουν γενέθλια στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου θα περάσουν αρκετά δείνα. Πρώτα από όλα, με την είσοδο του Άρη, κυβερνήτη του τετάρτου οίκοι σας,  στο ζώδιο του  Καρκίνου, αρχίσει μια περίοδος εντάσεων, μυστικοπάθειας, προβλημάτων με τη σύζυγο, τη μητέρα ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα και θα τα βάζετε με όλους. Από τις 15 Ιουλίου αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρίσματος  και δυστυχώς μα άσχημο τρόπο.  Η πανσεληνος που γίνεται στις 2 Ιουλίου του 2015 επαναφέρει  στο προσκήνιο προβληματικά  γεγονότα, που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2005. Αφορά σχέσεις, γάμους, συνεργασίες. Και αφορά την  άμεση λύση τους.
Στις 16 Ιουλίου του 2015 με τη νέα σελήνη στο ζώδιο σας  θα αναθεωρήσετε σχέσεις που είναι ή ήταν ή είναι  κρυφές και άρχισαν ή έλαβαν τέλος στις 20 Μαρτίου του 2015.
Εύχομαι  τα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

 Για εσάς τα λιονταράκια ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια με τους Καρκίνους όσον αφορά τη νέα σελήνη και την πανσέληνο  του Ιουλίου. Αυτό που αλλάζει είναι ότι εσάς θα σας επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο  μιας και γίνονται στον τομέα που αφορά υγεία και ψυχολογικά. Μπορεί αυτό το μήνα να χρειαστεί να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποιο ηλικιωμένο άτομο της οικογενείας σας και να πιεστείτε. Από τις 23 Ιουλίου του 2015  με την είσοδο του κυβερνήτη σας στο ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσετε να χαρείτε αυτά που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να χαρείτε να δημιουργήσετε  να πετύχετε να κάνετε ταξιδάκια ή να προβείτε σε συμφωνίες οι οποίες θα αποβούν κερδοφόρες για εσάς. Από τις 9 Ιουλίου ξεκινά μια περίοδος ασάφειας με τον σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Όλο αυτό το διάστημα θα αισθάνεστε πιο ευάλωτοι και αυτή η κατάσταση θα σας φέρει ένταση. Προσοχή γύρω στις 15 με 20 Ιουλίου μην ζορίζετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σκέψου καλά τι πάς να κάνεις γιατί θα το μετανιώσεις. Μπορεί όλο το καλοκαίρι να διασκεδάσεις με φίλους, να βάζεις στόχους ζωής, να χαίρεσαι και να ελπίζεις. Μπορεί η Αφροδίτη να κάνει σύνοδο με το Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν μια ξαφνική γνωριμία που μπορεί να καταλήξει σε κάτι καλό. Σχέση η επαγγελματικά. Αλλά μέσα στο Σεπτέμβρη θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Τι κάνουμε λοιπόν όλο το καλοκαίρι?
Προσέχουμε για να μην κλαίμε το χειμώνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα έχεις να διαχειριστείς και να έρθεις αντιμέτωπος με το συναίσθημα. Το ξέρω ότι αυτή η λέξη σε τρομάζει στο άκουσμά της και μόνο αλλά….. πρέπει. Θα μπεις σε μια φάση που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου όσον αφορά το χαρακτήρα σου και τους φόβου σου. Αν είσαι άντρας, θα μπεις στη διαδικασία συγχώρεσης της γυναίκας που σε πίκρανε ή της μητέρας που δεν ήταν όπως θα ήθελες να είναι. Αν είσαι γυναίκα τότε θα έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία θα σε κάνουν επιθετική. Μην μπαίνει στη διαδικασία της ζήλιας και της χαμηλής αυτόεκτίμησης. Εκφράσου επιτέλους και πες αυτά που νιώθεις. Αν δεν το κάνεις θα χάσεις ανθρώπους που αγαπάς με τον πιο άσχημο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια κρίση ταυτότητας θα την έχεις αυτό το μήνα. Νιώθεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς? Βλέπεις ευκαιρίες να έρχονται και νιώθεις επιτέλους αισιόδοξος. Ναι αυτό το μήνα θα είσαι καλύτερα από το χειμώνα και θα μπορέσεις να ηρεμίσεις. Πρόσεχε μόνο μην απογοητευτείς από τις υπερβολικές σου φιλοδοξίες. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η ευκαιρία μπορεί να αποδειχθεί παγίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και τώρα …..τι?
 Με τον Κυβερνήτη σου τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού, τον Άρη στον Καρκίνο την Αφροδίτη στο Λέοντα και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το μόνο που μπορώ να πω για αυτό το μήνα είναι ένα….. ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Αυτό το μήνα καλούμεθα  να μπούμε στη να αρχίσουμε να ξεκαθαρίσουμε, σχέσεις από το παρελθόν που είναι βαλτωμένες. Γάμους που υπάρχουν  τυπικά και κρατιούνται μόνο για τα παιδιά.. Οικογενειακά θέματα. Αποτυχημένες συνεργασίες. Οικονομικά, χρέη με  το δημόσιο και με  τράπεζες. Παρασκήνιο που εμφανίζεται  και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο. Δύσκολο μεν αλλά ένας Αιγόκερως είναι γεννημένος για να αντέχει στα δύσκολα. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα. Θα φροντίσει το σύμπαν γι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέρασε η περίοδος που κονταροχτυπιόσασταν με το χάρο και τώρα, ήρθε η ώρα να απολαύσετε να χαλαρώσετε  και να ηρεμήσετε. Ταξιδάκια αναψυχής, με το /τη σύντροφο ευνοούνται αυτό το μήνα. Καινούργια γνωριμία από το φιλικό  περιβάλλον που θα σας  ταρακουνήσει αρκετά. Ακόμα και πρόταση γάμου μπορεί να κάνετε ή να δεχτείτε. Μετακινήσεις επαγγελματικού περιεχομένου  ευνοούνται αυτό το μήνα . Το μυαλό σας κατεβάζει ιδέες δράτε με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Προσοχή λίγο με τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ


Εσείς τα παιδιά του Θεού,  ειδικά αυτό το μήνα θα περάσετε από απογοητεύσεις συναισθηματικού τύπου. Κάποιο πρόβλημα, πιθανών υγείας, να σας απασχολήσει ή επαγγελματικά θέματα να είναι σε καθημερινές διαπραγματεύσεις. Το μυαλό ονειρεύεται και κάνει σχέδια για το μέλλον. Το σύμπαν όμως δεν ακούει.

1 σχόλιο: