Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η Νέα σελήνη ευνοεί αυτούς που θέλουν να δώσουν ένα οριστικό τέλος ασχέτως ζωδίου.


Κριός: εταιρίες, συλλογικούς χώρους, φίλιες
Ταύρος: επαγγελματικά, αλλαγή πορείας ζωής
Δίδυμος:  διαζύγιο, νομικά θέματα.
Καρκίνος: οικονομικά, εξαρτήσεις, ανασφάλειες.
Λέων:  σχέσεις
Παρθένοι: εργασία.
Ζυγοί: αισθηματικά, αθλητικές δραστηριότητες.
Σκορπιοί: αλλαγή σπιτιού.
Τοξότες: σχέσεις με αδέρφια, συγγενικά πρόσωπα, μάθηση, οδήγηση
Αιγόκεροι: εισοδήματα, οικονομικά, δίαιτα.
Υδροχόοι: κακές συνήθεις, αλλαγή εμφάνισης.
Ιχθύες: ανασφάλειες. Θέματα υγείας.


ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας (Άρη ) στο ζώδιο και στον οίκο του Ζυγού, αυτό το μήνα θα γίνετε πιο διπλωματικοί και συνεργάσιμοι με τους άλλους. Ειδικά με τον Ήλιο  στον 11ο οίκο θα δώσετε προτεραιότητα σε συλλογικά θέματα, φιλίες αλλά και προώθηση του ‘’ Εγώ ‘’ σας μέσα από ατομική προσπάθεια , αλλά συγχρόνως και  με τη βοήθεια και άλλων ατόμων.
Στα οικονομικά σας να είσαστε αρκετά προσεκτικοί.
Η υγεία  σας μπορεί να παρουσιάσει κάποια μικρά προβληματάκια λόγω άγχους περισσότερο, μιας και δεν θα βλέπετε να πραγματοποιούνται  τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη (σταθμευμένη) στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον  9ο ηλιακό σας οίκο,  παρέα με τον Πλούτωνα, θα γίνεται πιο προσιτοί και πιο ανοιχτοί σε θέματα γνώσεων ή σε αλλαγές που αφορούν μακρινά  ταξίδια, νομικά θέματα ή ακόμα μπορεί να κάνετε το μεγάλο βήμα και να αποφασίσετε  μια σοβαρή δέσμευση .
Τα οικονομικά σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους.
Η υγεία σας θέλει προσοχή ειδικά σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου.
Αρκετή ένταση θα υπάρχει στον αισθηματικό τομέα με αναθεωρήσεις , στις υπάρχουσες καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν και ίντριγκες και παρασκήνιο, που θα γίνει αντιληπτό, από τις 10 Φεβρουαρίου και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τελείως αποδιοργανωμένους θα σας βρει ο Φεβρουάριος. Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι στην  πτώση του στο ζώδιο των Ιχθύων και θα κάνει και σύνοδο με Ποσειδώνα. Πολύ απλά ….. ‘’ είμαι στον κόσμο μου και είμαι καλά’’. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Μέχρι τις  8 Φεβρουαρίου , τα πράγματα θα είναι κάπως ομιχλώδη. Μετά που θα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δώσετε προτεραιότητα στο Τώρα θέλοντας να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το πιο  σημαντικό που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα.  Η ενέργεια αυτή θα εκδηλωθεί σε επαγγελματικά , και σε νομικά θέματα.
Οικονομικές εκκρεμότητες  από το παρελθόν θα σας αναστατώσουν η  μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο ακίνητο.
Στην υγεία σας πιθανόν κάποιο  πρόβλημα που έχει να κάνει με τα νεφρά ίσως και κάποιες εμπύρετες καταστάσεις.
Ο γάμος ενδέχεται να περάσει μεγάλη κρίση.  Ή μένετε ή φεύγετε δεν υπάρχει μέση λύση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις αρχές του μήνα θα νιώσετε ακόμα πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι σε εξωτερικές επιρροές. Με το Δία τόσο καιρό στον 1ο ηλιακό σας οίκο τα γεγονότα που καλείστε να διαχειριστείτε είναι  ποικίλα. Από τη μια νομικά θέματα με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θέματα που αφορούν το γάμο σας, παράλληλες σχέσεις, και τρίτο θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες ταξίδια και φιλοσοφία. 
Τώρα επειδή ο Δίας θα κάνει αντίθεση με Πλούτωνα και Αφροδίτη , τετράγωνο με Ουρανό τα γεγονότα που θα γίνουν θα είναι μοιραία και ακαριαία, δεν θα μπορείτε να τα αποφύγετε  Η δυναμική αυτή θα διοχετευτεί στους ηλιακούς σας οίκους, 1(εγώ) 4 (οικογένεια) προσοχή εδώ υπάρχει και ο Άρης , που παρόλο που θέλει να παίξει συμβιβαστικό ρόλο μάλλον θα βγάλει το χειρότερο εαυτό του και θα πυροδοτήσει εμπόλεμες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια.
Με λίγα λόγια, να είσαστε έτοιμοι για όλα.
Οικονομικά τα πράγματα θα είναι λίγο μίζερα αυτό το μήνα.
Στο θέμα υγείας λίγη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο  τι τρώτε, γιατί το στομάχι σας μπορεί να σας ενοχλήσει.
Με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό σας οίκο η διασκέδαση γίνεται βαρετή, θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν, ή  στην καλύτερη περίπτωση, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο,  θα μπορούσε να συμβεί ένα γεγονός που θα έχει γερές βάσεις και θα κρατήσει για πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ

Δύσκολος μήνας προβλέπεται  ο Φλεβάρης. Ναι μεν η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο, με τον ατίθασο και απρόβλεπτο Ουρανό σας βοηθά για καινούργια ξεκινήματα, αλλά  δυστυχώς μπορεί να μην πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχετε βάλει, όπως επίσης να μπλοκαριστούν θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες η ακόμα και το γάμο σας. Δύσκολες μέρες για πρίγκιπες….. θα περάσει.
Καλό θα είναι να προσέξετε λίγο την ψυχολογία σας, μιας και οι καταστάσεις θα σας ρίξουν αρκετά. Πιθανή απομάκρυνση η  κάποιο δυσάρεστο  γεγονός που αφορά αδέρφια, γείτονες, έγγραφα και αφορούν το παρελθόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για λίγο διάστημα θα είσαστε κάπως αποπροσανατολισμένοι. Αυτό αφορά  τις σχέσεις και το γάμο σας όπως και κάποια νομικά θέματα που σας απασχολούν. Σύντομα όμως θα επανέλθετε στην πραγματικότητα και θα προσπαθήσετε να δομήσετε σκέψεις και πράξεις. Η λέξη κλειδί αυτό το μήνα είναι αναδιάρθρωση, αυτοσυγκράτηση και αποστασιοποίηση

ΖΥΓΟΣ

Όχι δεν είναι η πρώτη φορά που βαδίζετε στο λάκκο με τα φίδια. Το έχετε ξανακάνει και γνωρίζετε πλέον ότι  το παρασκήνιο, η ζήλια και τα πάθη δεν οδηγούν πουθενά. Παραστάσεις  που είχατε ζήσει πριν 3 χρόνια ξαναέρχονται στο ‘’σανίδι’’ αυτή  τη φορά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Στο χέρι σας είναι να δείξετε πόσο καλά παιδιά είσαστε και να προχωρήσετε παρακάτω. Προσοχή στις υπερβολές.
Προσοχή στα οικονομικά. Μην ξοδεύετε άσκοπα λεφτά, γιατί θα  σας χρειαστούν στο μέλλον να καλύψετε εκκρεμότητες που δεν περιμένετε ότι θα υπάρξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπλοκαρισμένη η ενέργεια μέσα στο σπίτι και  παρόλο που θέλετε να ξεκινήσετε πράγματα, δεν μπορείτε. Προβλήματα με συγγενείς , πιθανόν κάποια απώλεια να σας ταράξει.
Τα οικονομικά σας είναι διφορούμενα ή κερδίζετε ή χάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα οικονομικά, προσοχή στα οικονομικά, προσοχή στα οικονομικά. Προσοχή και στα οικονομικά του συντρόφου σας.
Λίγο προσοχή πρέπει να δείξετε με την υγεία σας ή την εργασία σας,  μιας και μπορεί να σας προβληματίσουν θέματα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι να πω για τα ταλαιπωρημένα Αιγοκεράκια? Περασμένες μου αγάπες του καιρού φαντάσματα, που αποφάσισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, σας έχουν ταράξει την ψυχοσύνθεση και το ηφαίστειο που βράζει μέσα σας κοντεύει να λιώσει τον πάγο που είναι στην επιφάνεια. Και αυτό είναι το απαράδεκτο για έναν Αιγόκερο. Να έχει συναισθήματα. Και όμως το Σύμπαν παίζει με τα νεύρα σας, και κάνει  καρμικά ξεκαθαρίσματα.
Οικονομικά… τα πράγματα είναι απαράδεκτα???? Και προβλέπεται να δυσκολέψουν ακόμα πιο πολύ.
Από υγεία αυτό που θα προσέξετε είναι οι απαισιόδοξες σκέψεις που κάνετε γιατί θα σας πειράξουν όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναι!!!!!! Καινούργια ξεκινήματα, καινούργιες καταστάσεις καινούργιες σχέσεις…….
Όχι!!!!!!!!!!!!  Τελικά η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα……..
Οικονομικά… προσοχή στις απώλειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η  Νέα σελήνη γίνεται στο  δωδέκατο σας οίκο. Αυτό πιθανόν να  δημιουργήσει γεγονότα που δεν θα γίνουν άμεσα αντιληπτά. Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι και μπλοκαρισμένοι . Η κούραση  της καθημερινότητας θα σας μπλοκάρουν και ίσως να νιώσετε καταβεβλημένοι. Προσοχή στις κρυφοερωτικές σχέσεις. Δεν θα σας βγουν σε καλό.
Τα οικονομικά σας είναι κάπως περίεργα. Προσέχετε για να έχετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου