Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΗΣΙΕΣ 2014 ΤΑΡΩ Β' ΜΕΡΟΣ

ΖΥΓΟΣ : ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ





Οι εντάσεις που θα υπάρχουν  στην οικογενειακή εστία το 2014 θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας και θα αυξήσουν τη διπλωματία σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, κάποιο συνεταιρισμό η ένα νέο ξεκίνημα, που αφορά την εργασία σας, καλό θα είναι να μην βιαστείτε και να είσαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ή να σας χειριστούν . Προσοχή  στα οικονομικά.
                                                                                           

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ




Το 2014 είναι ένα crash test αντοχής για τα νευρά σας. Διλήμματα  ερωτικά. Τι θα επιλέξεις? Το νόμιμο ο που πλέον δεν σε γεμίζει η το παράνομο που θέλεις να κάνεις νόμιμο? Και τα περιουσιακά ποιος θα τα ξεκαθαρίσει? Τι θα πάρει ποιος? Και όχι μόνο αυτό…. Είναι και αυτή η ζήλια που σου τρώει τα σωθικά…..  Και όμως το 2014 θα σου φέρει τη σανίδα σωτηρίας για να μπορέσεις να σώσεις αυτό που πραγματικά αξίζει.

 ΤΟΞΟΤΗΣ : ΚΑΡΤΑ  ΑΡΜΑ



Το 2014 θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, όσο αφορά την οικονομική σου κατάσταση. Το πιθανότερο είναι να έρθουν οι καταστάσεις έτσι,  ώστε να στριμωχτείς οικονομικά και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οικογενειακές εντάσεις.  Μια αλλαγή σπιτιού είναι πολύ πιθανή. Ψυχραιμία για να αποφύγεις εντάσεις με το σύντροφο. Προσπάθειες για απόκτηση παιδιού ίσως αποβούν άκαρπες.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ




Οι αλλαγές που θα γίνουν μέσα στο 2014 σας βρίσκουν αρκετά απροετοίμαστους. Το Σύμπαν έχει αποφασίσει την πλήρη μετάλλαξη σας και αυτό δεν σας αρέσει.  Είναι αρκετά δύσκολο για έναν Αιγόκερω να βρεθεί αντιμέτωπος με ξαφνικές αλλαγές τις οποίες μάλιστα δεν μπορεί να χειριστεί. Το τοίχος που τόσα χρόνια χτίζατε προσεκτικά καταρρέει απότομα και μένετε ξεκρέμαστοι στο πουθενά. Μέσα από όλο αυτό το χάος πρέπει να μάθετε να ισορροπήσετε να μην είσαστε άδικοι, να κρατήσετε την ψυχραιμία σας κ πάνω από όλα να μάθετε από τα λάθη σας. Καινούργιες σχέσεις και καινούργιες συνεργασίες.  Αυτή η χρονιά θα σας μείνει αξέχαστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ



Πολλοί από εσάς θα δώσετε ένα οριστικό τέλος μέσα στο 2014. Είτε σε θέμα που αφορούν σπουδές διδασκαλεία, μπορεί να πάρετε  ένα τίτλο σπουδών που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει διότι υπήρξαν εμπόδια από εξωτερικούς παράγοντες.  Ένα κύκλος της ζωής σας κλείνει οριστικά και αμετάκλητα. Το θετικό είναι πως θα βγείτε πιο σοφοί από τις εμπειρίες που αποκτήσατε. Πολλοί από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας, όχι όμως κάτι σοβαρό.


ΙΧΘΥΕΣ : ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ



Αρκετά ευνοϊκό το 2014 για εσάς  τους Ιχθύες . Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Ένας γάμος , μια εγκυμοσύνη , μια αλλαγή κατοικίας. Θα υπάρξει  όμως ένα ξαφνικό γεγονός το οποίο θα σας κάνει ναι μεν να βγείτε από τα νερά σας, αλλά στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σας. Ίσως έχει να κάνει με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Προσοχή στην οδήγηση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου