Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21/12/2012 ΕΩΣ 21/1/2013
Ζούμε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή μας. Δύσκολοι οι καιροί και οι όροι επιβίωσης για τον κάθε από εμάς. Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος αστρολογικά μήνας, αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε όλοι. Εκτός από τα πλανητικά δρώμενα έχουμε και το ημερολόγιο των Μάγια το οποίο σταματά στις 21/12/2012. Το γιατί σταμάτησε εκεί κανείς δεν είναι σε θέση να το καταλάβει, και αφού δεν το καταλαβαίνει δεν μπορεί να το εξηγήσει κιόλας. Η Αστρολογία είναι Τάσεις. Η δυναμική της τάσης ποτέ δεν ξέρεις, που και πως θα εξελιχθεί


Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21/12/2012 έως 21/1/2013
ΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του 2012 και ο πρώτος του 2013 σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος για εσάς τους Κριούς. Θα υπάρξουν έντονα γεγονότα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, τα ερωτικά σας, τη συζυγική εστία και πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο και θα ξεπεραστεί.

Αναλυτικότερα. 

Με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας να κινείται στο ζώδιο της έξαρσης του τον Αιγόκερο αισθάνεστε ότι είσαστε ικανοί να αντιμετωπίσετε την όποια δυσκολία προκύψει στα επαγγελματικά σας, καθώς και τις αναπόφευκτες αλλαγές τις οποίες ορίζει το σύμπαν. Πολλές φορές θα βρεθείτε αντιμέτωποι σε καταστάσεις τετελεσμένες και το μόνο που θα σας προβληματίζει είναι το πώς τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή.
Τα οικονομικά σας δεν θα μείνουν ανεπηρέαστα καθώς μπορεί να σας τύχουν κάποιες ευκαιρίες που δεν περιμένετε αλλά πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή για το πώς θα τις χειριστείτε.
Στα αισθηματικά σας η αναζήτηση για έναν/ μια καινούργιο/α σύντροφο να αποδειχθεί πιο περίπλοκη από ότι νομίζατε στην αρχή. Εάν βρεθεί κάτι καινούργιο μέσα στο μήνα φροντίστε να το ζήσετε γιατί η ημερομηνία λήξης μάλλον θα είναι σύντομη αλλά θα σας αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι του έρωτα.
Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχουν πάρα πολύ με το/ τη συμβία τους καθώς προβλέπονται μοιραία γεγονότα τα οποία θα δημιουργήσουν διλλήματα και το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε χωρισμό.
Όσον αφορά την υγεία σας καλείστε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή από τις 16 έως 18 Ιανουαρίου όπου εκείνη την ημερομηνία μπορεί να νιώσετε κάποια ενόχληση με τα σκληρά μέρη του σώματος, κόκκαλα, δόντια, το οποίο όμως πιστεύω ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε από τις 7 έως 12 Ιανουαρίου καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν διαπληκτισμοί με φίλους, συλλογικούς χώρους ή ακόμα υπάρχει και η πιθανότητα να δείτε πολλούς από τους στόχους και τα όνειρά σας να παίρνουν αναβολή. 
Και μια τυχερή είδηση για εσάς τους Κριούς. Είστε αρκετά δυνατοί να πάτε ενάντια στο πεπρωμένο, μην το ξεχάσετε για αυτό το μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο του Τοξότη και σε αντίθεση με Δία τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα για εσάς τα παιδιά της γης, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η μπλοκαρισμένη ενέργεια που νιώθετε, ή το τέλος μιας κατάστασης θα σας δώσει το κουράγιο και το πείσμα να προχωρήσετε παρακάτω. Προσοχή σε κάθε τι που σας αφορά.
Με την πανσέληνο στις 28 Δεκεμβρίου 2012 θα τελειώσει ένα κύκλος που αφορά γραπτά, επικοινωνίες και μετακινήσεις, με αρκετά επεισοδιακό τρόπο. 

Αναλυτικότερα.

Το Δεκέμβριο του 2012 ο άξονας του περιορισμού, μπλοκαρισμένης ενέργειας και το ‘’θανάτου’’, μεταφορικού πάντα, πολιορκούν τον κυβερνήτη του ζωδίου σας. Με τη συμμετοχή του Διός , με κάποιον τρόπο μεγεθύνετε τις καταστάσεις και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο διέξοδο. Σε αυτό θα βοηθήσει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο όπου περνώντας η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό θα σας δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Δύσκολο φυσικά για εσάς, αλλά δεν θα υπάρξει περιθώριο αναβολής.
Καλό θα είναι να μην ξοδεύετε χρήματα χωρίς σημαντικό λόγο, και ακόμα καλύτερο θα είναι, να μην αφήσετε να σας διαχειρίζονται τα λεφτά άλλοι. 
Στα αισθηματικά σας μην είστε υπέρ αισιόδοξοι γιατί θα χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή η οποία θα είναι δύσκολη για εσάς, και πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποιο τέλος σε καταστάσεις που δεν αξίζουν. Από τον Ιανουάριο ιδιαίτερη προσοχή καλούνται να δείξουν οι δεσμευμένοι. Υπάρχει πιθανότητα αναγέννησης ενός ‘’πεθαμένο’’ γάμου η το τέλος αυτού.
Η υγεία σας θέλει και αυτή προσοχή μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου όπου εκεί τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν γενικά.
Η ζωή σας αλλάζει μέσα από δύσκολες καταστάσεις προς το θετικό, οι οποίες και θα αρχίσουν να γίνονται ορατές μετά τις 12 Ιανουαρίου 2013.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος είναι δύσκολος για όλους όπως και για εσάς. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο είναι οι σχέσεις , οι συνεργασίες, νομικά θέματα, και πιθανών να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των φανερών εχθρών σας. Σχέσεις τελειώνουν.

Αναλυτικότερα.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής είναι σε ζώδιο όπου έχει αδυναμία. Επίσης το μεσοδιάστημα Άρη /Κρόνου εκείνες τις Άγιες ημέρες είναι πάνω στον Ερμή. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει με δυο τρόπους. Ο ένας είναι να αρχίσουν να τελειώνουν καταστάσεις που δεν αξίζουν και από την άλλη μέσω αυτών, να βρείτε το κουράγιο να συνεχίσετε παρακάτω. Τώρα το ότι ο Δίας είναι στον πρώτο σας οίκο, και είναι κυβερνήτης των οικονομικών, του γάμου και του 10 ου οίκου ο οποίος δηλώνει τα πάντα σε ένα ωροσκόπιο, και μάλιστα στο ζώδιο των Διδύμων όπου έχει πτώση και σε εμπλοκή με το Μεσοδιάστημα Κρόνου/ Πλούτωνα, σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου είναι ρόδινα. Σε αυτό βοηθά και ο Ποσειδώνας δημιουργώντας περισσότερο θολούρα παρά ξεκαθάρισμα.
Από οικονομικής άποψης με την πανσέληνο στην 8η των παρορμητικών και με τη συμμετοχή του Πλούτωνα σημαίνει ότι ένα κύκλος που έχει αρχίσει τελειώνει. Το αν θα είναι για θετικό η αρνητικό σκοπό, δεν είναι δυνατό να φανεί άμεσα. Τώρα ότι αφορά τα ερωτικά σας καλό θα είναι να μην κάνετε καμία σοβαρή επένδυση γιατί θα σας βγει σε κακό. Προσοχή λίγο και με τα παιδιά σας.
Από τις 5 Ιανουαρίου και μετά μπορεί, να σας απασχολήσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Καλό θα είναι να μην ανταποκρίνεστε σε προκλήσεις. Προσοχή σε ότι φορά υψηλή γνώση, εξωτερικό νομικά θέματα, ή σε εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με το φιλικό, συλλογικό σας περιβάλλον. Γύρω 3 Ιανουαρίου θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα η μια κληρονομιά.
Ξεκαθαρίσματα μέσα από πολλά διλλήματα και εσωτερικές συγκρούσεις σας επιφυλάσσει αυτός ο μήνας και η αρχή όλων αυτών των διαδικασιών θα είναι η 9η Ιανουαρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κυβερνήτης του ζωδίου σας θα βρεθεί σε φάση πανσελήνου στην οποία θα συμμετέχει ο Πλούτωνας και ευτυχώς για εσάς ο Κρόνος θα κρατήσει αντίβαρο με το τρίγωνο που θα κάνει από το ζώδιο του Σκορπιού. Ο Δίας τώρα σαν δεύτερος κυβερνήτης σας στον 12 οίκο σας, με σκληρές εμπλοκές θα σας κάνει, να βιώσετε καταστάσεις που θα ρίξουν ψυχολογικά, ίσως και κάποια ασθένεια του συντρόφου η οποία θα σας κάνει, να έρθετε αντιμέτωποι με τα όλα αυτά που σας φοβίζουν περισσότερο.

Αναλυτικότερα.

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, σας αναγκάζει να έρθετε αντιμέτωποι με τον οίκο που αφορά τις σχέσεις και το γάμο σας. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με μια αλλαγή την οποία θα βιώσουν τα παιδιά σας. Κάποια νέα από το εξωτερικό ή κάποιο νομικό θέμα να σας αναστατώσει. 
Στις 30 Δεκεμβρίου πιθανών να έρθετε σε αντιπαράθεση με το αφεντικό σας για οικονομικά θέματα.
Τώρα ο Δίας δυστυχώς, από τη μία , σας κάνει να θυσιάζεστε για τους άλλους, από την άλλη θα σας φέρει σε μια κατάσταση η οποία πλέον, θα είναι δυσβάσταχτη και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να δίνετε στους άλλους και τι πρέπει να κρατάτε για εσάς. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν που έχουν βασική αιτία κάποια ασθένεια. Ξεκαθαρίζουν πράγματα. 

ΛΕΩΝ

Σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωής σας, σας βρίσκει ο φετινός Δεκέμβριος. Από τη μία η πανσέληνος από την άλλη ο Δίας ανάδρομος στον 10 οίκο σας και από την άλλη ο Κρόνος που επιβάλει σταθερότητα και σοβαρή εργασία δεν σας αφήνει να χαρείτε όσο θέλετε την περίοδο των γιορτών.

Αναλυτικότερα.

Η νέα θέση του Ερμή κυβερνήτη των οικονομικών σας και η εμπλοκή του με τα γνωστά ‘’καλά’’ μεσοδιαστήματα Άρη/Κρόνου και Κρόνου/ Πλούτωνα, πιθανών να σας φέρουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση ή να κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο χωρισμό. Όπως επίσης τα λεφτά τα οποία διαθέτετε, να μην σας φτάνουν να προσφέρετε δώρα στους αγαπημένους σας και αυτό να σας ρίξει ψυχολογικά.
Η πανσέληνος που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στον άξονα 6-12 πιθανόν να βγάλει κάποιο πρόβλημα υγείας των γονέων. Εκείνη την περίοδο θα κληθείτε να ανακοινώσετε κάποιες αποφάσεις που επεξεργάζεστε καιρό τώρα ή ακόμα να ολοκληρώσετε κάποια κρυφή εργασία η οποία σας ταλαιπωρούσε.
Ο φυσικός σας κυβερνήτης τώρα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σα
s δίνει τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις που σας ενοχλούν, και μέσα από μοιραία γεγονότα να παγιώσετε και να σταθεροποιήσετε καινούργιες συνεργασίες, ακόμα και να προβείτε σε κάποια δέσμευση. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να μην κρατήσει πολύ και να λήξη άδοξα, γύρο στον Ιούλιο.
Ο Δίας τώρα φυσικός κυβερνήτης των ερωτικών σας, σας φέρνει διλλήματα, με άτομα από το παρελθόν με τα οποία μπορεί να υπήρξε κρυφή σχέση. Η ακόμα και η επιστροφή κάποιου κρυφού παλιού έρωτα που δεν έχετε ξεχάσει.
Από τις 5 Ιανουαρίου πιθανών να χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένεια σας, Εκείνη την ημερομηνία ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με τον/την σύντροφο για οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Όταν το σύμπαν έχει ‘’κέφια’’  δεν αφήνει κανέναν χωρίς να τον πειράξει.
Ξεκινάει μια περίοδος που ευτυχώς θα κρατήσει λίγο, αλλά θα είναι αρκετά κουραστική και λίγο απογοητευτική, θα μπορούσα να πω. Οι 5 πρώτες μέρες του μήνα θέλουν περισσότερο προσοχή, καθώς είναι πιθανόν να νιώθετε εγκλωβισμένοι, σε ότι αφορά τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Αναλυτικότερα.

Στις 26 Δεκεμβρίου το Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη όπου βρίσκεται σε θέση αδυναμίας θα κάνει σκληρή όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, δοκιμάζοντας λίγο τα νεύρα σας, προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, υπάρχει πιθανότητα να ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες με τον ερωτικό σας σύντροφο και πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία με τα παιδιά σας η τις σπουδές σας.
Την πρωτοχρονιά τα πράγματα καλυτερεύουν μια και ο κυβερνήτης σας μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου εκεί ναι μεν θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, αλλά συγχρόνως θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο με τον οποίο θα βρεθεί και σε αμοιβαία υποδοχή. Όλο αυτό θα σας δώσει την ικανότητα να σκεφτείτε σοβαρά και να αποφασίσετε με απλή λογική,  πρέπει να συνεχίζει να υπάρχει και τι όχι στη ζωή σας. Προσοχή και με την υγεία σας. Καλύτερες μέρες θα έρθουν από της 7 Ιανουαρίου και μετά.
Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε ότι αφορά τα αδέρφια σας, συγγενείς, έγγραφα και επικοινωνία. Επίσης προσοχή και με την οδήγηση.
Η 18η  Ιανουαρίου είναι η μέρα όπου μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία θα λειτουργήσουν θετικά, και αν το χειριστείτε καλά θα είναι υπέρ σας. Μέρα διακανονισμών με εφορία, και ότι έχει να κάνει σχέση με το κράτος.

ΖΥΓΟΙ

Περισσότερο αποστασιοποιημένους θα σας βρουν αυτά τα Χριστούγεννα από καταστάσεις που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα. Σιγά σιγά  και με το πέρασμα των ημερών θα αρχίσετε να φιλοσοφείτε περισσότερο τις καταστάσεις που βιώνετε και να αρχίσετε να γίνεστε πιο αισιόδοξοι.
Αναλυτικότερα.
Από τις 21 μέχρι τις 25 Δεκέμβριου οι πλανητικές  ‘’τάσεις’’ να δημιουργηθούν προβλήματα με το γάμο και τις σχέσεις σας είναι αρκετές. Αυτοί που είναι παντρεμένοι πιθανών να έχουν εντάσεις. Και αυτοί που ετοιμάζουν η παντρεύονται εκείνες τις ημέρες να αισθάνονται αρκετά πιεσμένοι.

Αναλυτικότερα.

Στις 26 Δεκεμβρίου πιθανών κάποια πράγματα που κυοφορούσατε καιρό τώρα, να ήρθε η ώρα για να πάρετε τη μεγάλη απόφαση αν θα τα  υλοποιήσετε η όχι. Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο και θα σας φέρει σε μεγάλο δίλλημα. Ελευθερία η δέσμευση? Πληθώρα συναισθημάτων η οποία θα σας φέρει σε σύγκρουση με τα πιστεύω σας η με κάποιο γυναικείο πρόσωπο  που υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερη προσοχή με την υγεία σας, πρέπει να δείξετε αυτό το μήνα. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι οι καλλίτερες. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το κατοικίδιο σας.
Από τις 9  Ιανουαρίου το πείσμα σας , θα σας κάνει να αλλάξετε χαρακτήρα και να ξεκινήσετε για άλλα ταξίδια.
 Στις 25 Ιανουαρίου η Αφροδίτη(κυβερνήτης του Ζυγού)  θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό ( κυβερνήτη 5ου οίκου). Αυτό πιθανών να είναι μια ένταση που  έχει να κάνει με τα παιδιά σας, η με κάποιον έρωτα που βιώνετε, και το οποίο θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Μια αναγκαία και καρμική αλλαγή η οποία θα στηρίζετε σε καινούργιες βάσεις και καινούργια δεδομένα, πιθανότατα που αφορούν την οικογένεια σας, θα σας κάνουν να καταλάβετε πόσο πολύ αγαπάτε τους ανθρώπους που ανήκουν μέσα σε αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να κάνετε και εσείς οι Σκορπιοί, ακολουθείτε τις οδηγίες που σας καθορίζει το Σύμπαν. Με την υποστήριξη του Κρόνου και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του ζωδίου σας οι καταστάσεις που εξελίσσονται μπορεί να είναι απίστευτα δυναμικές.
Από τη μία σας βοηθά δίνοντάς σας μεγάλη αντοχή να αντιμετωπίσετε καταστάσεις δύσκολές, και από την άλλη σας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βάλετε κάποια όρια στη ζωή σας.

Αναλυτικότερα.

Αυτά που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, έχουν να κάνουν σχέση με την επικοινωνία σας, τους γείτονες, τα αδέρφια σας. Ο τρόπος σκέψης σας είναι σταθερός και δομημένος. Πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις οι οποίες αφορούν το αγαπημένο σας θέμα η μπορεί να ζήσετε μοιραίες καταστάσεις όσον αφορά τα του 3ου οίκου σας.
Πιθανόν κατά την περίοδο των γιορτών να αισθάνεστε μια αδικαιολόγητη ένταση η οποία, καθώς συσσωρεύετε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί γύρω στις  6 Ιανουαρίου, και αφορά είτε το οικογενειακό σας περιβάλλον είτε χρήματα που θα περάσουν στα χέρια σας μετά από μια απώλεια ή χρήματα που πρέπει να δώσετε και δεν έχετε. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να επιστέψει κάποιος παλιός έρωτας και να σας αναστατώσει. Προσοχή λίγο με εργασιακά θέματα και με την υγεία σας εκείνο το διάστημα.
Στις 28 Δεκέμβριου θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που θα προκύψει με τον σύντροφό σας και το οποίο θα σας κάνει να βγείτε από τα ‘’ρούχα’’ σας προσοχή σε καυγάδες. Τώρα η πανσέληνος που γίνεται στον ηλιακό σας  άξονα 3ου – 9ου που έχει σχέση με ταξίδια, επικοινωνία, εξωτερικό, γάμο, συγγενείς, αδέλφια  και ανωτέρα γνώση,  σας μιλάει για μια μοιραία αλλαγή.
Στις 13 Ιανουαρίου προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι, σε εντάσεις και καυγάδες με γυναικείο πρόσωπο της οικογενείας σας. Στις 19 Ιανουαρίου πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μιας και ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα κάνει σκληρή όψη 45 μοιρών με τον Ουρανό και σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους μπορεί να φέρουν πιθανές επεμβάσεις τρίτων  στην δουλεία σας,  η κάποιο θέμα με την υγεία σας ή μπορεί να χάσετε κάποιο ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον πρώτο σας οίκο θέλετε να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να χαρείτε όπως παλιά, να ζήσετε ανέμελα. Η αντίθεση που κάνει ο Δίας από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο σας φέρνει δυσκολία τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Αναλυτικότερα.

Δεν μπορώ να πω ότι διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας το Δία στο άγονο ζώδιο των Διδύμων  όπου έχει αδυναμία, νιώθετε πως ότι πάτε να δημιουργήσετε δεν μπορεί να υλοποιηθεί και βρίσκεται συνεχώς εμπόδια.
Η αντίθεση Ερμή Αφροδίτη στον άξονα των σχέσεων 1-7 σας κάνει να εγκαταλείπετε γρήγορα τους στόχους σας, σας δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο και πιθανών να σας φέρει αντιμέτωπους με νομικά προβλήματα όσο αφορά το γάμο σας ή τις συνεργασίες σας.
Η όψη χιαστή Δία Κρόνου δηλώνει διλλήματα όσον αφορά νομικά θέματα.
Η ίδια όψη του Δία με τον Πλούτωνα δηλώνει διλήμματα που αφορούν οικονομικά.
Στις 4 Ιανουαρίου ο Δίας θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Άρη ο οποίος είναι στον 3ο σας οίκο και θα σας δώσει μια βοήθεια να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Με την αποχώρηση από μια σχέση ή την πραγματοποίηση κάποιας άλλης.
Στις 14 Ιανουαρίου οι όψεις εξαγώνου Ουρανού Δία, Αφροδίτης χιαστή Δία και Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανού σας  φέρνουν ξαφνικά και μάλλον ευχάριστα γεγονότα τα οποία αφορούν τα οικονομικά σας και σας δίνετε η ευκαιρία μέσα από κάτι που τελειώνει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Προσοχή με τις επενδύσεις σας, υπάρχει κίνδυνος απειλής. Προσέχετε για να έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Πόσο μυστηριώδης μπορείτε να γίνετε? Με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, στο ζώδιο του Σκορπιού, εκπέμπετε  ένα έντονο μαγνητισμό και οι άλλοι αντιλαμβάνονται ένα μυστήριο να σας περικλείει.

Αναλυτικότερα.

Από τις 21 Δεκεμβρίου όπου ο ήλιος αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Αιγόκερο τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.
Δύσκολα μεν αλλά έτσι είναι.
Μέχρι την 1 Ιανουαρίου ο Ερμής πλανήτης επικοινωνίας και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο 12 οίκο σας. Αυτό βοηθά στο να κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητο  και από την άλλη να τελειώσετε κάποιες σχέσεις που σας πνίγουν. Από την άλλη μεριά πάλι η Αφροδίτη στο 12ο  οίκο, σας κάνει πιο ευαίσθητους, και ίσως σας κάνει πιο διαλλακτικούς με την οικογένεια σας. Φυσικά αυτό μπορεί να δηλώνει ότι έρχεστε αντιμέτωποι, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας, με την πραγματική έννοια της αγάπης, προκαλώντας σας φόβο.
Στις 28 Δεκέμβριου με την πανσέληνο να πραγματοποιείται στους οίκους 1-7 όπου αφορούν περιβάλλον, υγεία, οικογένεια, μητέρα, και φυσικά το συναισθηματικό τομέα και όλα αυτά με τη συμμετοχή του Πλούτωνα, να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που αφενός αφορούν το παρελθόν και αφετέρου σας φέρνουν αντιμέτωπους μα τετελεσμένα γεγονότα, όπου το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αποδεχθείτε με την αξιοπρέπεια που έχει το ζώδιο του Αιγόκερου.
Προσοχή τις εντάσεις μέσα στην οικογενειακή εστία οι οποίες θα προέρχονται από την απότομη συμπεριφορά σας.
Στις 5 Ιανουαρίου ξεκινά μια ένταση που αφορά πρώτα, τα κεκτημένα σας, και μετά τα οικονομικά σας. Ίσως  να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με το φιλικό περιβάλλον, ή πιθανών να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν, ακόμα και αν χρειαστεί να καταναλωθεί πολύ ενέργεια ώστε η επιθυμία να γίνει πράξη.
Από τις 9 Ιανουαρίου με 4 πλανήτες στον 1ο σας οίκο και οι δύο από αυτούς, να είναι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας τα Αιγοκεράκια, ειδικά αυτοί που έχουν γενέθλια εκείνες τις ημέρες, να αρχίζουν να ετοιμάζονται για καινούργιους  έρωτες, ή το ‘’θάνατο’’ ενός παλιού, και επειδή Αφροδίτη Πλούτωνας είναι και οικονομικά, μπορεί να γίνει μια αλλαγή στην εργασία τους, ή μια γενική αλλαγή που αφορά το πεπρωμένος τους. Τώρα αν είναι θετική ή αρνητική είναι νωρίς ακόμα να το κρίνουμε και μην ξεχνάμε ότι το εξάγωνο του Κρόνου από τη μία απορροφά δύσκολους κραδασμούς από την άλλη όμως χαρίζει την ικανότητα να δέχεσαι το πεπρωμένο με αξιοπρέπεια.
Στις 11 Ιανουαρίου ποιός είδε τον Αιγόκερο και δεν τον φοβήθηκε. Οι 5 από τους 10 πλανήτες στον 1ο σας οίκο. Αυτή η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και ιδιαίτερη ανάλυση.
Τώρα στις 18 Ιανουαρίου είναι μια πολύ  καλή μέρα για υπογραφή συμβολαίων, η για να ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες που αφορούν το δημόσιο τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι σας έρχεται? Ο Άρης του Αιγόκερου και μάλιστα από το 12ο οίκο σας. Όπερ σημαίνει… κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται σύντομος, κρυφές σχέσεις βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας, και το καλό είναι ότι πλέον μπορείτε να εκφραστείτε όπως συνηθίζετε και όχι να το παίζετε ‘’δεν γνωρίζω δεν απαντώ’’.

Αναλυτικότερα.

Από τις 21 Δεκεμβρίου ξεκινάει μια περίοδος όπου υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί και μια παράνομη σχέση η οποία ναι μεν θα είναι πολύ έντονη από την άλλη όμως θα έχει σύντομη διάρκεια. Η δυναμική αυτή των πλανητών μπορεί να εκδηλωθεί και στα παιδιά σας που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια αλλαγή στη σχέση τους  η κάποια νομικά θέματα. Καλό θα είναι να διατηρείτε τον αυτοέλεγχο σας .
Από τις 26 Δεκεμβρίου όπου ο Άρης περάνει στον Υδροχόο και στον 1ο σας οίκο αρχίζει μια έντονη κινητικότητα σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον σας, την υγεία σας, και γενικά θα υπάρχει μια καθημερινότητα η οποία θα σας κουράζει.
Η αμοιβαία υποδοχή του Άρη με τον Ουρανό και η όψη εξαγώνου που θα κάνουν στις 30 Δεκεμβρίου θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια  και τύχη που χρειάζεστε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Με το τρίγωνο Δία Άρη η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη με τους συγγενείς η με τα αδέλφια σας. Προσοχή στους έρωτες από το διαδίκτυο. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου και αφορά επικοινωνία και επαγγελματικά, μπορεί να σας ‘’βγάλει’’ μια επιθετικότητα με τους άλλους και περισσότερο σε αυτούς που βρίσκονται στο χώρο εργασίας σας. Προτιμότερο είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Από τις 11 Ιανουαρίου και μέχρι τις 21 Ιανουαρίου ο 12ος σας οίκος μεταμορφώνετε σε ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων. Αυτό αφορά την ψυχολογική σας κατάσταση η οποία δεν θα είναι και στα καλύτερα της.
Οι τάση  αυτής της πολυαστρίας μπορεί να ερμηνευτεί με ποικίλους τρόπους. Μπορεί να υπάρξει κάποια κρυφή εγκυμοσύνη για την οποία υπάρχει πιθανότητα παραμονής σε νοσοκομείο. Μπορεί να υπάρξουν περιορισμοί στο σπίτι από κάποια ασθένεια, ενός προσώπου μεγάλης ηλικίας, πιθανών  παππού η γιαγιάς, επίσης  η ύπαρξη κάποιας κρυφής σχέσης να εξελιχθεί σε δοκιμασία. Αυτό εξαρτάται από το γενέθλιο χάρτη του καθενός και μόνο.
Από τις 19 Ιανουαρίου μπαίνει ο Ερμής στον Υδροχόο και στον 1ο σας οίκο. Τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να φτιάχνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά σπάταλους σε οικονομικά θέματα σας βρίσκει ο Δεκέμβριος , και αρκετά μαχητικούς στο να διεκδικείται πράγματα που θέλετε. Αρκετά αγαπητοί στους φίλους σας, και βγάζετε μια έντονη δραστηριότητα, και μαχητικότητα, την οποία ούτε και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι έχετε.

Aναλυτικότερα.

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη μέσα στο 10ο οίκο σας η επιθυμία για επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων και η επέκταση των προσωπικών σας προσδοκιών πχ ένας γάμος βρίσκονται σε προτεραιότητα. Ο Δίας όμως μέσα στον 40 οίκο μάλλον σας εμποδίζει παρά σας ευνοεί. Διλλήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, και σας βάζουν σε σκέψεις. Η  χαμηλή αυτοεκτίμηση που σας διακατέχει αυτό το διάστημα σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν μωρά παιδιά, και να απαιτείτε πράγματα τα οποία δεν γίνετε να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 30 Δεκέμβριου προσοχή λίγο με την υγεία σας. Η καθημερινότητα μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο πιεστική από όσο μπορείτε να αντέξετε.
Από την 1η Ιανουαρίου ξεκινάει ένα παιχνιδάκι με το σύντροφο, το οποίο ονομάζετε κλέφτες και αστυνόμοι. Ένα θαλασσινό ταξίδι με τον/την σύντροφο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όπως επίσης και η εξομάλυνση σχέσεων με συγγενείς του συντρόφου.
Ένα από τα μεγαλύτερα διλλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή είναι  οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αν πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας, και ίσως να βλέπετε σαν ευκαιρία, την αλλαγή οικίας,πατρίδας, αλλά ο συναισθηματισμός δεν σας αφήνει.. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε όσους έχουν γεννηθεί, 25/29 Φεβρουαρίου. Αυτοί είναι που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση, και δυστυχώς ο Δίας αντί να κατευνάσει τις δυσκολίες τις μεγεθύνει.  Στις 27 Δεκέμβριου ο Άρης μπαίνει στο 12 οίκο σας και το πιθανότερο είναι να περάσετε κάποια οικονομική ή συναισθηματική  δοκιμασία όπως επίσης να αποκτήσετε κάποια λεφτά με όχι και τόσο εμφανή τρόπο. Τα οποία θα τα ξοδέψετε για ανάγκες του σπιτιού.
Γύρω στις 8 Ιανουαρίου μπορεί να αρπάξετε ένα κρυωματάκι η να γίνει μια αλλαγή την εργασία σας.
Από τις 9  Ιανουαρίου θέματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και τα πράγματα βαίνουν προς το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου