Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΡΟΣ Β΄




ΉΛΙΟΣ
Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου το άτομο αυτό είναι στενά συνδεδεμένο με την οικογένεια και ειδικά με τη μητέρα. Μας δίνει επίσης ένα άτομο το οποίο του αρέσει να ζει αρμονικά και η μεγάλη του αγάπη είναι η θάλασσα. Αρκετά επιφυλακτικός σαν χαρακτήρας δεν ανοίγετε εύκολα και πολύ σκεπτικιστής. Τα επαγγέλματα που σχετίζονται  με το ζώδιο του Καρκίνου είναι συλλέκτης παλαιών αντικειμένων, αρχαιολόγος, ιατρός κυτταρολόγος, γυναικολόγος, ιστορικός και φυσικά ότι έχει να κάνει με οικογενειακές επιχειρήσεις.
ΣΕΛΗΝΗ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ευαίσθητη αλλά συγχρόνως και πολύ ανθεκτική ψυχή. Γεννημένη για μητέρα προστατεύει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια όταν νιώθει ότι αυτή απειλείται. Δίνει μια δημοτικότητα σε σχέση με τις γυναίκες και γενικά με το κοινό. Αρκετά διαισθητικό άτομο με πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις.
ΕΡΜΗΣ
Έντονη κυτταρική μνήμη έντονη φαντασία και προσκόλληση στο παρελθόν  μας δίνει ο Ερμής σε αυτή τη θέση. Επίσης δίνει μετακινήσεις για συναισθηματικούς λόγους. Όταν είναι χτυπημένος μπορεί να δώσει πρόβλημα με παιδιά η αδέρφια.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ο πλανήτης της αγάπης, της συντροφικότητας, των συνεργασιών και φυσικά των οικονομικών μέσα σε ζώδιο προστασίας! Αυτό δίνει γάμο από έρωτα που δεν χάνεται με το πέρασμα των χρόνων. Ακόμα μπορεί να δώσει  οικογενειακούς συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με κοινό ή πατρίδα και τέχνη που να εκφράζει το συναίσθημα.
ΆΡΗΣ
Δύσκολη θέση του Άρη σε αυτό το ζώδιο! Μπορεί να δηλώνει ένα ψυχισμό που είναι μέσα σε συνεχή ένταση και τρίβει τα χέρια του για οικογενειακές διαμάχες ή  ακόμα  προβλήματα με την πατρίδα. Προβλήματα με το στομάχι ή ακόμα και εγχειρήσεις  στο στήθος για τις γυναίκες .
ΔΙΑΣ
Καταπληκτική θέση του Διός στον Καρκίνο. Δίνει προστασία σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ζώδιο του Καρκίνου αρκεί να μην είναι χτυπημένος ή να μην εμπλέκεται με άσχημα μεσοδιαστήματα. Εύνοια σε θέματα κληρονομιάς και ειδικά από τη μητέρα. Μπορεί επίσης να δώσει δύο γάμους.
Κρόνος
Έχουν γραφτεί πολλά αστρολογικά κείμενα προσπαθώντας να αναλύσουν τη θέση του Κρόνου στο Ζώδιο του Καρκίνου. Η δική μου αστρολογική άποψη είναι ότι: πιο σημαντικός είναι ο οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Κρόνος και τι όψεις κάνει με τους άλλους πλανήτες παρά σαν πλανήτης. Πάντως σε γενικές γραμμές φέρνει εμπόδια,  μοναξιά,  βαθύ συναίσθημα το οποίο μπορεί να το διαχειριστή κάποιος με αποστασιοποίηση και λογική και σχεδόν πάντα μοναξιά στα τελευταία χρόνια ζωής εκτός και αν τον Κρόνο τον δεχτείς σαν τον δάσκαλο της ζωής σου και μέσα από το χρόνο μάθεις και εκτιμήσεις όσα έχει να σου δώσει σε θέματα ψυχής!
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΖΩΔΙΟ ΟΣΟ ΣΕ ΟΙΚΟ.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου