Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015













Η πανσέληνος Μαρτίου πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 στις 8:06:27 πμ  χειμερινή ώρα Ελλάδος,   στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, πάνω σε μια πολύ ισχυρή και θετική  ενεργειακά φορτισμένη μοίρα μιας και είναι η απόλυτη έξαρση του Ερμή.

Δηλώνει μεγάλες ιδιότητες προγραμματισμού και οργάνωσης.

Με τη σελήνη να βρίσκεται στον 12ο οίκο ( οίκο που σχετίζεται με παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς,  υγεία, νοσοκομεία ή κάθε είδους εγκλεισμού ) δηλώνει ότι η δυναμική αυτή της Πανσελήνου δεν θα είναι άμεσα ορατή.

Ο Ήλιος στον 6ο οίκο και όπως είναι φυσικό πάνω στην αντιπύλη του Ερμή, αυτόματα κλειδώνει όλες τις ιδιότητες  του οίκου και του ζωδίου που βρίσκεται, βγάζοντας όλα τα αρνητικά στοιχεία.

Οπότε αρχίζει ένα έντονο παρασκήνιο πολιτικού περιεχομένου μιας και ο Κρόνος της Uranian είναι ακριβώς πάνω στο μεσουράνημα της πανσελήνου, στο ζώδιο  του Καρκίνου.

Ο ωροσκόπος είναι στην 6η μοίρα του Ζυγού με την Αφροδίτη στην 16η μοίρα του Κριού ,στην Πύλη του αρχηγού και στην απόλυτη έξαρση του Ήλιου  σε αμοιβαία υποδοχή με αυτόν, βοηθά να κρατηθούν οι όποιες ισορροπίες, σε σχέσεις συνεργασίες, με διπλωματικό τρόπο και ίσως με κάποιες θυσίες που θα δίνουν.

Το σημαντικότερο είναι ότι η ακμή δευτέρου είναι στην 3η μοίρα του σκορπιού ( σε Πύλη  και στην απόλυτη πτώση της Σελήνης) . Μία μοίρα που σχετίζεται με οικονομική καταστροφή, τοκογλύφους άτομο παγωμένο συναισθηματικά και κομπλεξικό.

Ο Άρης τώρα κυβερνήτης του δευτέρου οίκου είναι μεν στην θέση του μιας και είναι κυβερνήτης του Κριού αλλά βρίσκεται σε οίκο Αφροδίτης άρα μειώνεται η δυναμική του. Η σύνοδος που κάνει με το Νότιο δεσμό της Σελήνης είναι ένα ακόμα μειονέκτημα .

Το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα έρχεται να ξεκαθαρίσει γεγονότα που έχουν να κάνουν με παρασκήνιο κάθε μορφής, με αρκετά ξαφνικό τρόπο.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φαίνεται βοηθητικό αλλά δεν είναι και τόσο μιας και ο Δίας είναι ανάδρομος και καμένος .

Οπότε θα αναγκαστούμε θέλοντας και μη να επαναπροσδιορίσουμε  απόψεις σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικών.

Το θετικό είναι ότι δεν εμπλέκονται σκληρά μεσοδιαστήματα σε αυτή την Πανσέληνο.

Τα  μεσοδιαστήματα  που ενεργοποιούνται είναι:

Ήλιος / Δίας σε 135αρα όψη με Πλούτωνα Ουρανό =  Μέσα από προκλήσεις και δοκιμασίες θα υπάρξει μια ξαφνική επιτυχία και οικονομική ευχέρεια.

Ήλιος / Πλούτωνας αντίθεση με Δία = Άτομα που εδραιώνουν τη θέση τους στη ζωή με επιτυχία.

Άρης / Πλούτωνας σε εμπλοκή με δεσμούς = Ενωμένη επιτυχία σε ένα ύψιστο κατόρθωμα.

Άρης / Ουρανός με δεσμούς = Η εκτέλεση μιας εξαιρετικής και ασυνήθιστης επιχείρησης ή τολμήματος.

Δία / Ουρανού = Ξαφνική χαρά, η ευτυχία του λαού.

Αφροδίτη / Πλούτωνα ( άξονας οικονομικών και μοιραίων σχέσεων) =  Σε εμπλοκή με Δεσμούς Σελήνης, Σελήνη με αντισκειά, Ουρανό και Πλούτωνα = Ξαφνικό ξύπνημα που θα φέρει στο προσκήνιο, έντονα οικονομικά και ερωτικά θέματα με ασυνήθιστες εμπειρίες για το καλύτερο η το χειρότερο.

 Το κρυφό αυτής της επαναστατικής Πανσελήνου είναι ότι με αντισκειά τα φώτα εμπλέκονται η μεν  Σελήνη σε σύνοδο με Ουρανό ο δε Ήλιος όπως είναι φυσικό σε αντίθεση.

Συμπέρασμα: Έρχονται ξαφνικές αλλαγές από ένα κράτος και ένα λαό που υποφέρει το οποίο θα φέρει σε δύσκολη θέση τους φανερούς εχθρούς του. Το stellium στον 7ο οίκο δηλώνει ότι η επαναστατική διάθεση εκδηλώνεται με οικονομική καταστροφή αντιπάλων…..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου