Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΓΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ 27/3/2013





Η Πανσέληνος  της 27 Μαρτίου 2013 με  δραγωνική ανάλυση,  γίνεται στα ζώδια του Λέοντα και του Υδροχόου ζώδια σταθερά και στους οίκους  4 και 10.
Ο  Ήλιος στο ζώδιο της φωτιάς στην 19η μοίρα  του Λέοντα κοντά σε κρίσιμη μοίρα και η Σελήνη στο ζώδιο του αέρα  πάνω στον απλανή Nashira ο οποίος δηλώνει ευφυΐα, ευρηματικότητα, μεγάλη επιτυχία μετά από καταστροφή.
Ο ωροσκόπος της πανσελήνου  είναι στην 21η μοίρα του Σκορπιού, κοντά στον απλανή Unuk, είναι αρκετά κακοποιός  και δηλώνει ατυχήματα, και πάνω στην έκλειψη του Νοεμβρίου 2012.
Ο Ουρανός είναι  και αυτός στο ζώδιο του Λέοντα σε πτώση και   σε κρίσιμη μοίρα, μας στερεί την ελευθερία και μας επιβάλει μια τρομοκρατική πολιτική η οποία έχει σαν σκοπό την πλήρη πάταξη της ελευθερίας  και της συλλογικότητας

Αφροδίτη σε ζώδιο του Ήλιου σε σύνοδο με τον Ήλιο κυβερνήτης του 7ου στερεί την διπλωματία και την συνεργασία των λαών με τους πολιτικούς. Ακόμα και των ίδιων πολιτικών μεταξύ τους.

Άρης στον Λέοντα,  και στον 10ο οίκο δηλώνει, την δυναμική πολιτική που έχουν υιοθετήσει οι κυβερνήσεις με σκοπό την αλλαγή, με βίαιο τρόπο στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Ταύρου στον 7ο οίκο   αλλοιώνει τις σχέσεις και τις υλιστικές αξίες.
Ο Κρόνος στους Ιχθύες στον 5ο οίκο  δηλώνει ένα συνεχές μπέρδεμα,  φέρνει μια ανασφάλεια σε βραχυπρόθεσμες επενδύσεις, ακαθόριστες φοβίες σε θέματα εξουσίας, στέρηση χαράς, και θλίψη. Με την παρουσία του εκεί η φλόγα για ζωή μειώνεται και μας κάνει να αναλαμβάνουμε ευθύνες στις οποίες δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Η παρουσία του  Ποσειδώνα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο οίκο, ζώδιο αρκετά συμβατό με την υδάτινη φύση του πλανήτη, βοηθά τον άνθρωπο, να μπορέσει να κάνει την  υπέρβαση και να μπορεί να αναπτύξει τη διαισθητική του ικανότητα. Όπως επίσης έχει φέρει και την μεγάλη  μετανάστευση από τη χώρα μας.

Πιθανών να υπάρξει και κάποιο καινούργιο,  πολιτικό οικονομικό, σκάνδαλο στην Αμερική.

Ο Δίας στον 12ο οίκο πάνω στον απλανή Spica μας βοηθά στο διαλογισμό, στην προσευχή, και μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε  τη μεγαλύτερη δυστυχία, πόνο ή  συμφορά σε ευλογία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τώρα σε σχέση με την  αυριανή πανσέληνο , οι όψεις που δημιουργούνται είναι :

Ουρανός  45 άρα με Σελήνη = Ξαφνικά ξεσπάσματα και ανάγκη για ελευθερία.

Ήλιος 135 άρα με Ουρανό = Συγκρούσεις με το περιβάλλον, ακρότητες και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που δημιουργούνται μετά από συσσωρευμένη ένταση. Κοινωνικός περιορισμός.
Δίας 135 άρα με Ερμή =  Προβλήματα νομικής φύσεως με το εξωτερικό. Δυσκολία στην κατανόηση πνευματικών θεμάτων.

Αφροδίτη 135 άρα με Ουρανό = Εκκεντρική σεξουαλική δραστηριότητα  προς αντίσταση της κοινωνίας .

Άρης 135 άρα με Ουρανό = Παρεμβάσεις και συγκρούσεις με φίλους, πολιτικά κόμματα, και κάθε συλλογικό χώρο δυστυχώς, με άσχημο και τελείως αντισυμβατικό χαρακτήρα.

Πλούτωνας 45 άρα με Ουρανό =  Πίεση, εσωτερική ένταση, βία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου