Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

9 ΛΕOΝΤΑ ΠΥΛΗ ΚΑΡΜΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ





Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στις <<Πύλες>> του Carelli  και με την αφορμή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα αναλύσω την 9η Λέοντα που είναι  Πύλη Καρμικού θεραπευτή  και Πύλη θυσίας.
Όπως όλα τα ενεργειακά φορτισμένα σημεία έτσι και αυτή η <<Πύλη>> βρίσκετε κοντά σε κρίσιμη μοίρα  8η μοίρα του Λέοντα  πάνω σε κάκιστους απλανείς  North and South Acelus και φυσικά  στην απόλυτη έξαρση του Ποσειδώνα.
Το περίεργο με αυτή την Πύλη είναι ότι όποιος έχει κάτι σε αυτή τη μοίρα έχει την τύχη ή την ατυχία να θεραπεύει  και σχεδόν πάντα συναντά άτομα στη ζωή που χρήζουν θεραπεία.
Σε συγκλίνουσα όψη :
Ήλιος
Επάγγελμα που σχετίζετε με κάθε είδους θεραπεία πχ καλλιτέχνης, ενεργειακός θεραπευτής.  Επάγγελμα που δρα θεραπευτικά στο ίδιο το άτομο ή ο πατέρας του ατόμου μπορεί να ασχολείται  με κάποιου είδους θεραπεία.
Σελήνη
Μεγάλες διαισθητικές ικανότητες, μητέρα που δρα θεραπευτικά στο παιδί της, μεγάλη επιτυχία  που δρα θεραπευτικά στο κοινό.
Ερμής
Ικανότητα θεραπείας μέσω του λόγου ή της ποίησης ή κάθε μορφή τέχνης. Ασχολία με εμπόριο εναλλακτικής ιατρικής. Ταξίδια για θεραπευτικούς λόγους.
Αδέλφια ή παιδία με αυτές τις ικανότητες.
Αφροδίτη
Ερωτικές σχέσεις η συνεργασίες που δρουν θεραπευτικά. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργίες που δρουν θεραπευτικά για το ίδιο το άτομο ή όσους έρχονται σε επαφή με αυτό.
Άρης
Δυνατή θεραπευτική ενέργεια που μεταδίδετε μέσω τέχνης ,θεραπεία μέσω της σεξουαλικότητας.
Δίας
Εδώ  έχουμε ένα άτομο που μπορεί να είναι δάσκαλος θεραπευτικών και εναλλακτικών μέσων θεραπείας με μεγάλη επιτυχία.
Στους πλανήτες Κρόνο, Ουρανό,  Ποσειδώνα, Πλούτωνα   επειδή είναι αργοί πλανήτες και χαρακτηρίζουν γενιά καλό θα είναι να κοιτάμε και τα μεσοδιαστήματα αν έχουν εμπλοκή με προσωπικούς πλανήτες.
Κρόνος
Πατέρας η σύζυγος που λειτουργεί θεραπευτικά και μας δίνει και ένα άτομο που θεραπεύει σε καθαρά ασκητικό πλαίσιο.
Ουρανός
Ασχολία με πρωτοποριακά μέσα θεραπείας πχ αστρολογία,ρούνες ή θεραπεία μέσω ομάδας.
Ποσειδώνας
Εδώ έχουμε την απόλυτη θεραπευτική ικανότητα σε όλα τα επίπεδα. Ικανότητα θεραπείας μέσω τέχνης, κρυστάλλων, νερού, μουσικής, ασχολία με βότανα και ικανότητα θεραπείας μέσω αυτών.
Πλούτωνας
Θεραπεία μέσω βαθιάς εσωτερικής αναζήτησης.
Αποκλίνουσα όψη
Ήλιος
Καρμικό πρόβλημα υγείας, ενεργειακές καταχρήσεις στο ίδιο το άτομο στον πατέρα ή τον σύζυγο εάν πρόκειται  για γυναίκα.
Σελήνη
Το να καυχιέται κάποιος για τις θεραπευτικές του ικανότητες και να έχει συνεχώς την αίσθηση ότι αυτός-η είναι μοναδικός στο είδος.
Ερμής
Αδέλφια με καρμικό πρόβλημα υγείας. Κερδοσκοπία μέσω ενεργειακών  θεραπειών, μεγάλα διανοητικά προβλήματα λόγω επαφής με ενέργειες που δεν μπορεί να χειριστεί.
Αφροδίτη
Αδυναμία σε θέματα  Αφροδίτης λόγω καρμικής κατάχρησης
Άρης
Σεξουαλικά προβλήματα , χρήση ενεργειών για επιτυχία σε ερωτικά θέματα.
Δίας
Υπερβολές σε ενεργειακά θέματα.
Κρόνος
Ο Κρόνος συνδέεται με παρελθόν,  πατέρα,  κληρονομικότητα , σύζυγο οπότε μπορεί να δώσει έναν πατέρα ή σύζυγο που μπορεί να έχει κάποια κληρονομική ασθένεια που έχει να κάνει με το <<παρελθόν>> και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί  σε αυτή την ενσάρκωση.
Ουρανός
Ξαφνικές ασθένειες που έχουν να κάνουν με νευρικό σύστημα, κυκλοφοριακό, εγκεφαλικά επεισόδια.
Ποσειδώνας
Η αποκλίνουσα όψη μας δίνει τον κομπογιαννίτη θεραπευτή που ξεγελά τον ανθρώπινο πόνο με την υπόσχεση θεραπείας η οποία δεν υφίσταται.
Πλούτωνας
Η καταλληλότερη φράση που μπορώ να βρω για την αποκλίνουσα όψη σε αυτή τη μοίρα και σε αυτόν τον πλανήτη είναι<< η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου