Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η ΑΡΧΗ Η ΤΟ ΤΕΛΟΣ? NΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015




Την  20η  Μαρτίου 2015 στις 11:36:38 π.μ χειμερινή ώρα Ελλάδος πραγματοποιείται, η Νέα Σελήνη και έκλειψη, στην αναιρετική μοίρα 29.59 στο ζώδιο  των Ιχθύων.  

Ακριβώς πάνω στον απλανή Scheat, ο οποίος συνδέεται με κάθε μορφής ναυάγια και αυτοκτονίες.

Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με ΘΡΗΣΚΕΙΑ , μεταφυσική, απροσδιόριστο, ΘΥΣΙΑ.

Η αναιρετικές μοίρες βγάζουν προβλήματα σε θέματα ζωδίου, οίκου, και πλανητών.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 4η μοίρα του Καρκίνου- Αιγόκερου, από τις πιο βαριές μοίρες του ζωδιακού φύσεως Διός, με τον κυβερνήτη αυτού σε αναιρετική μοίρα και τον  ανάδρομο.

Οπότε καλούμεθα να κλείσουμε κεφάλαια της ζωής μας τα οποία μας εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο να εξελιχθούμε.

Η  ακμή δεύτερου οίκου είναι στην 25η μοίρα του Καρκίνου κοντά στην απόλυτη πτώση του Άρη και όπως είναι φυσικό αυτή η μοίρα σε αυτόν τον οίκο με τη Σελήνη σε αναιρετική μοίρα, να βγάλει προβλήματα σε θέματα οικονομικά, με τρόφιμα, με ακίνητα, αλλά πάνω από όλα με την ασφάλεια που νιώθει ο καθένας από εμάς.

Τα θετικά αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι η Σελήνη έχει αμοιβαία υποδοχή με την παντοδύναμη Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω στην Πύλη της Σελήνης η οποία είναι στην 3η μοίρα του Ταύρου και συνδέεται με οικονομική επιτυχία, και ασφάλεια.

Ο Ήλιος σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία από θέση

 Επίσης ο Ήλιος σε μια μοίρα μπαίνει στη 0η  του Κριού. Μια κρίσιμη μοίρα. Μοίρα που επηρεάζει την ανθρωπότητα,( μιας οι Δεσμοί της σελήνης στη Δραγώνιο Αστρολογία βρίσκονται στον άξονα Κριού- Ζυγού) και  που συνδέεται με δοκιμασίες σκληρότητα και ανθεκτικότητα. Και φυσικό είναι να έχουμε Εαρινή Ισημερία. Τι γίνεται λοιπόν εδώ. Ο Ήλιος βρισκόταν σε ένα ζώδιο μη συμβατό με την φύση του και τώρα περνάει στην έξαρση του.  Βγαίνει από το σκοτάδι και πάει  να κυριαρχήσει στο φως.

Λίγο δύσκολο μιας και στη 0η  οι πλανήτες λειτουργούν λίγο αλλοπρόσαλλα  διότι αλλάζουν συνεχώς δυναμική.

Ο Άρης ετοιμοπόλεμος  στην απόλυτη πτώση του Κρόνου στον 11ο οίκο σαφώς δηλώνει προβλήματα και  εντάσεις με συλλόγους, ομάδες, φιλίες, πολιτική , με αεροπλάνα ακόμα και με   ηλεκτρισμό.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη  σε κρίσιμη μοίρα ένταξης,  στον 6ο οίκο ,( οίκο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία και τα σώματα ασφαλείας στρατό αστυνομία κλπ.), Μας  δείχνει ότι θα υπάρξει ένας περιορισμός και μια προσπάθεια ένταξης στη λιτότητα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης λόγω άξονα 6-12 να μας απασχολήσουν σοβαρά  θέματα υγείας από μολυσματικές μεταδοτικές ασθένειες, επιδημίες.

Ο Ερμής παρόλο που είναι  σε ζώδιο πτώσης του, μπορεί να βγάλει μια εξαιρετική δυναμική που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ο Χείρωνας σε αδυναμία στον 10ο οίκο θα φέρει στην επιφάνεια κάποια καινούργια ανακάλυψη στον ιατρικό τομέα το 2016.


Τα μεσοδιαστήματα που εμπλέκονται με την Πανσέληνο αυτή είναι :
Άρης / Ποσειδώνας = Ήλιο Σελήνη
Η εμπλοκή αυτή έχει δυο ερμηνείες:
α) Η δυναμική της πανσελήνου αλλοιώνεται
β) Αποτυχίες που έχουν σαν βάση ανεπάρκεια σχεδιασμού.

Άρης / Ποσειδώνας = Ουρανός Πλούτωνας
Ξαφνική διάλυση μέσω ατυχημάτων, αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας, έλλειψη ενέργειας. ( λέγοντας ενέργεια εννοώ κάθε μορφή ενέργειας πυρηνική, ηλεκτρική και φυσικά κάθε πηγή ενέργειας π.χ πετρέλαιο.)

Το τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα το τελευταίο που γίνεται στους οίκους 7 -10 δηλώνει καθαρά συναισθηματικές εντάσεις με σχέσεις, συνεργασίες που έχουν στόχο την κοινωνική αναγνώριση και εδραίωση. Και φυσικά τελειώνει η μύηση του πλανήτη Γη.

Κλείνοντας την ανάλυση αυτής της πραγματικά δυσκολονόητης  έκλειψης, θέλω να πω ότι δυστυχώς η ευτυχώς θα περάσουμε σε μια καινούργια εποχή πραγμάτων και θρησκευτικών αλλαγών. Το θέμα είναι κατά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι, να αντεπεξέλθουμε σε αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου