Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

H 0η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ


 


Ο ‘Ηλιος μπήκε στη 0η μοίρα του Κριού και σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο αλλαγών στη ζωή μας. Αρχίζει και επισήμως η άνοιξη, η μέρα γεμίζει φώς, και υπάρχει αυτή η γλυκιά μελαγχολία στην ατμόσφαιρα για το καινούργιο που γεννιέται ή που θα πεθάνει.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αστρολογία, γνωρίζουμε πως ο Κριός είναι ζώδιο που δηλώνει γέννηση, ενέργεια ,δράση και παρόρμηση. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Κριός είναι και ζώδιο θυσίας.  Και για όσους αμφιβάλουν ή έχουν τις επιφυλάξεις τους ας θυμηθούν την θυσία του Αβραάμ….

Η 0η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων, είναι κρίσιμη μοίρα, και δηλώνει  κρίση κυριολεκτική η μεταφορική, σε θέματα  του οίκου και του  πλανήτη που φιλοξενεί αυτή τη συγκεκριμένη μοίρα.
Επίσης δηλώνει  μεγάλη αντοχή  σε πιέσεις ,όπως και  μεγάλη σκληρότητα,  στους άλλους καθώς και στον ίδιο το άτομο.

Η 0η του Κριού εκτός των άλλων είναι και μοίρα ανθρωπότητας και αυτό είναι επειδή στο Δραγωνικό ζωδιακό ,όλοι έχουν το Βόρειο δεσμό της Σελήνης ,ή  αλλιώς την Κεφαλή του Δράκου στην 0η μοίρα του Κριού.

Περνώντας  λοιπόν πλανήτες όπως ο Ουρανός  από αυτή τη μοίρα έχουμε σημαντικά γεγονότα που αφορούν  όλη την ανθρωπότητα. Μην ξεχνάμε όταν ο Ουρανός μπήκε στη 0η του Κριού, είχαμε στην έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα.

Ο Άρης σαν φυσικός κυβερνήτης του Κριού τυγχάνει, να είναι ανάδρομος και σε  αδυναμία στο ζώδιο του ζυγού. Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Θετικό διότι  θέλει δεν θέλει, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με Ουρανό , Πλούτωνα, Δία, επιφέροντας μεγάλες αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο, σε τομείς που αφορούν την πολιτική , τη διπλωματία ( ο Ζυγός είναι κατεξοχήν ζώδιο πολιτικής και διπλωματίας) και σε θέματα σχέσεων. Το αρνητικό είναι πως από αυτή τη θέση, ο Άρης είναι ικανός να κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα, και να πυροδοτήσει τους μεγαλύτερους πολέμους για χάρη της ελευθερίας, και μάλιστα με μεγάλο  φανατισμό στο λαό .( Δίας στον Καρκίνο).

Πάντως με Σελήνη στο Σκορπιό σε σύνοδο με Κρόνο στον 2ο οίκο  ( εκτός των άλλων )δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα με το χάρτη της εισόδου του Ήλιου στον Κριό.

Η 0η του Κριού σε οίκους:

Στον 1ο οίκο:

Οι αλλαγές στο περιβάλλον σας μπορεί να προκαλέσουν περίεργες συμπεριφορές και πιθανόν να περάσετε κρίση ταυτότητας.

Στον 2ο οίκο:

Θέματα οικονομικά και αυτών που μέχρι τώρα θεωρούσατε κεκτημένα σας, μπορεί να τα δείτε να αλλάζουν.

Στον 3ο οίκο:

Προβλήματα με έγγραφα, συγγενείς γείτονες θα είναι αυτό που θα σας κάνει να αλλάξετε αυτά που μέχρι τώρα είχατε μάθει.

Στον 4ο οίκο:

Αλλαγές στην οικογένεια, αλλαγή στον τόπο διαμονής σας. Ακόμα και μετανάστευση είναι πιθανή. Προβλήματα με τη μητέρα.

Στον 5ο οίκο :

Ξαφνική, απρόοπτη εγκυμοσύνη. Προβλήματα με παιδιά, ξαφνικοί μοιραίοι έρωτες.

Στον 6ο οίκο:

Προσοχή με την υγεία σας. Ένταση στην καθημερινότητα, πρόβλημα στην εργασία σας.

Στον 7ο οίκο:

Κρίση σε γάμο, συνεργασίες, νομικά θέματα.

Στον 8ο οίκο:

Θέματα που αφορούν τα οικονομικά του/της συντρόφου ίσως να χρήζουν ιδιαίτερη προσοχή. Κληρονομιές, ψυχολογικά. Μεταφυσική.

Στον 9ο οίκο: 

Ταξίδια που θέλετε να κάνετε μπορεί και να μην γίνουν. Νομικά θέματα, αλλαγή στο πως βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα πράγματα.

Στον 10 ο οίκο:

Κρίση σε θέματα που αφορούν το ‘’Εγώ’’. Το κοινωνικό status, το πεπρωμένο σας.

Στον 11ο οίκο:

Ξαφνικές αλλαγές που αφορούν φιλικά πρόσωπα. Οι ελπίδες σας μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

Στον 12ο οίκο.

Εσωτερικές αναζητήσεις πιθανών να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε φόβους,  ανασφάλειες .1 σχόλιο: