Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Oscar Wilde Ανάλυση γενεθλίου ωροσκοπίου με Χρήση Απλανών
Πυρήνας Ωροσκοπίου Διδύμους

Με πυρήνα ωροσκοπίου στους Διδύμους το άτομο είναι διανοητικά ανήσυχο, περίεργο , κινητικό, με ευστροφία και άνεση επικοινωνίας , μεγάλη γκάμα εκφραστικότητας ιδιαίτερα στο λόγο, με έντονη φιλομάθεια και ευελιξία. Ωστόσο στην αρνητική του έκφραση είναι πολυπράγμων , διπλοπρόσωπο, ασταθές, με έντονες αλλαγές διάθεσης ως και την κυκλοθυμία και με αδυναμία εμβάθυνσης.

Ωροσκόπος 15 Παρθένου

Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο δείχνει ένα άτομο το οποίο έχει αναπτυγμένη την δυνατότητα ταξινόμησης σχέσεων & θεμάτων, με εξαιρετικά αναλυτικό νου και εμμονή στη λεπτομέρεια. Ωστόσο στην αρνητική του έκφραση δείχνει ένα άτομο που δεν εμβαθύνει, αδυνατεί να συλλάβει το σύνολο, υποχονδριακό, μοχθηρό και ζηλόφθονο, με υπολογισμένα συναισθήματα και αρκετές φοβίες.

Ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε παραλληλία με τον αστέρα PROCYON (στις 10 Διδύμους ) με απόκλιση +05°36' ο οποίος δείχνει πιθανές πρόσκαιρες ευκαιρίες με μικρό χρονικό διάστημα ζωής

Ο Procyon - Alpha Canis Minor, ο πιο λαμπρός αστέρας του αστερισμού Μικρός Κύων (Canis Minoris), τοποθετημένος στο λαιμό του σκύλου, φημίζεται για την βιασύνη, τη ζηλοφθονία, την οξυθυμία και το πείσμα του. Όταν εκφράζεται θετικά, παρέχει την ικανότητα δραστηριοποίησης για την πραγμάτωση σχεδίων και σκέψεων, καλή αίσθηση του χιούμορ, γοητεία και ταλέντα. Με την σκληρή δουλειά η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη, όμως το ίδιο πιθανή στη συνέχεια είναι και η πτώση, εξαιτίας του ευέξαπτου ταπεραμέντου ή της τάσης για εσπευσμένη λήψη αποφάσεων, όταν πιο προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις θα έδιναν πιο παραγωγικά και θετικά αποτελέσματα. Παραδοσιακά ο Procyon συνδέεται με την βία και την άρνηση, με τα δαγκώματα από σκύλους όπως και με φοβία γι’ αυτά και ένα εριστικό, μαχητικό πνεύμα που φέρνει επιτυχία.

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου αλλά και του Πυρήνα είναι ο Ερμή ο οποίος βρίσκετε στις 13° Σκορπιού  και στο 3ο οίκο (φυσικός του οίκος). Ο κυβερνήτης Ερμής και τα κύρια χαρακτηριστικά (δηλ η διανόηση και η επικοινωνία) του χρωματίζονται από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού (πάθος, ένταση, βάθος, θάνατος). Έτσι λοιπόν έχουμε ένα άτομο που:

Είναι καχύποπτο και κρυψινοο
Κάνει απαισιόδοξες σκέψεις
Έχει ροπή προς τη μελαγχολία
Εύκολα κάνει σενάρια
Έχει βάθος σκέψης και είναι διεισδυτικό
Έχει σκέψη και λόγο θανατηφόρο
Έχει παθιασμένο λόγο , σκέψη και γενικότερα έντονη και βαθιά επικοινωνία

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με τον ZUBEN ELGENUBI ο οποίος δείχνει ότι το τα θέματα Ερμού του ατόμου με τα χαρακτηριστικά που προαναφέρθηκαν μπορούν να οδηγήσουν σε κοινωνικό μετασχηματισμό

Μεσουράνημα  10°  Διδύμων

Το Μεσουράνημα  (καριέρα, πεπρωμένο, δείκτης υγείας, φιλοδοξίες αλλά και πρόσωπα κύρους που παίζουν ρόλο στη ζωή) βρίσκεται στους Διδύμους (διανόηση, επικοινωνία, έκφραση, γράψιμο). Έτσι λοιπόν δείχνει ένα άτομο που η έκφραση του (γράψιμο εν προκειμένω) του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του. Κυβερνήτης του μεσουρανήματος είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκετε στις 13° Σκορπιού   και στο 3ο οίκο (φυσικός του οίκος) το οποίο καταδεικνύει ότι τα θέματα Ερμού (ως προαναφέρθηκαν ) θα χρωματίζονται από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου