Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΡΩ


ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ


Με την κάρτα Σελήνη να στιγματίζει το μήνα αυτό εσείς οι Κριοί πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να συμβούν γεγονότα τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, μπορεί να υπάρξει  αρκετό παρασκήνιο, και άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος να σας υπονομεύουν . Καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε λίγο από καταστάσεις και  γεγονότα και να ηρεμίσετε. Καλή εποχή για να αρχίσετε μια υγιεινή  διατροφή. Προσοχή λίγο με την υγεία σας. Τα ερωτικά σας είναι ακόμα θολά και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ : ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ


Δυνατά ξεκινήματα μπορεί να κάνουν οι Ταύροι μέσα στο Νοέμβριο. Ενασχόληση με καλλιτεχνικά θέματα, με τα παιδιά, ευκαιρίες να διασκεδάσουν και να ξανανιώσουν παιδιά. Κάτι καινούργιο ερωτικό μπορεί να φανεί στον ορίζοντα!  Καλό θα είναι να αποφεύγονται οι εγωισμοί. Αποκαλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ


Καλό θα είναι να προσέχετε εσείς που ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Κάποιο γεγονός θα σας κάνει να επανεξετάσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Κάποια γεγονότα θα αποκαλυφθούν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσοχή με την υγεία και την οδήγηση. Προσοχή και στα επαγγελματικά σας! Σίγουρα θα γίνει μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης των ερωτικών θεμάτων που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ


Η καλύτερη κάρτα της Ταρώ είναι δικιά σας για αυτό το μήνα! Δηλώνει επιτυχία, θρίαμβο, κατάκτηση των πάντων, ταξίδι και το τέλος ενός κύκλου. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει ένα πικρό κεφάλαιο της ζωής σας και να πάτε παρακάτω; Δύσκολο μεν γιατί το άγνωστο σας προκαλεί  φόβο, όχι ακατόρθωτο δε. Στα ερωτικά σας ίσως νιώσετε μια αποξένωση από τον/ την σύντροφο.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ


Η φρενίτιδα  που σας έχει καταβάλει να κυριαρχήσετε και να ανεβείτε κοινωνικά , σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα και αλλοπρόσαλλα. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να την μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Να αποφεύγετε τους τσακωμούς και τα έντονα ξεσπάσματα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, μην τα κάνετε ακόμα δυσκολότερα! Προσοχή σε οποιαδήποτε συνεργασία σας ζητηθεί να κάνετε. Προσοχή στην υγεία σας και στην  υγεία του πατρός σας! Καλό θα είναι αυτό το μήνα να ακούτε κλασική μουσική…… εξημερώνει και τα πιο άγρια θηρία! Προσοχή σε εγκαύματα και  εκδορές. Τα ερωτικά σας προβλέπονται θυελλώδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ  ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ


Σταματήστε να ζείτε μέσα στη μιζέρια και το άγχος . Όσα και να αποκτήσετε πάλι δεν θα είσαστε ευχαριστημένοι. Δείτε την κατάσταση που υπάρχει γύρω σας και αντιμετωπίστε την με περισσότερο γενναιοψυχία.  Απελευθερωθείτε από τις προσκολλήσεις του παρελθόντος. Προσοχή με την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ


Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας αναγκάσουν,  να σκεφτείτε  τι είναι αυτό που ζητάτε από μια σχέση και τι όχι. Μπορεί να ανταλλάξετε πικρά λόγια με τον/την σύντροφο και να κάνετε και την τελική επιλογή. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση η οποία θα σας φέρει σε δίλλημα η να ανακαλύψετε την κρυφή σχέση του συντρόφου σας. Προσοχή σε οτιδήποτε έγγραφο περνάει από τα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ


Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει κόκκινο! Λοιπόν … ψυχολογικά είσαστε επιεικώς χάλια. Θέλετε να κάνετε πράγματα και δεν μπορείτε, σκέφτεστε να βρείτε μια διέξοδο να ξεφύγετε λίγο και να χαλαρώσετε. Τα οικονομικά δεν είναι τα καλύτερα όχι μόνο για εσάς αλλά για όλο τον κόσμο! Προτείνω να πάτε κάποιο ταξιδάκι, να ασχοληθείτε λίγο με την αστρολογία, την ψυχολογία, τη μουσική ή οτιδήποτε θα σας φτιάξει το κέφι. Μπόρα είναι θα περάσει!!!!!!!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Αυτό το μήνα θα υπάρξει ανταμοιβή και απόδοση δικαιοσύνης, σε όσους έκριναν δίκαια και δεν εξαπάτησαν τους γύρω τους. Καλό θα είναι να γίνετε πιο διαλλακτικοί και να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μην κρίνετε βιαστικά τους άλλους. Προσοχή σε νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ


Από αυτά που περάσατε γίνατε πιο σοφοί θα μπορούσα να πω. Τώρα ξέρετε ότι η μοναξιά είναι καλύτερη από την πολυκοσμία και όλες τις επιπτώσεις της. Αυτό το μήνα μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά θέματα, να κλείσετε κάποιον κύκλο της ζωής σας και να ανοίξετε έναν καινούργιο, προσέχοντας να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Ένας μυητικός κύκλος έκλεισε ή θα κλείσει μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ


Μια ξαφνική τυχερή αλλαγή μπορεί να βιώσετε εσείς οι Υδροχόοι αυτό το μήνα! Αν έχετε δουλέψει σκληρά τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής, αν πάλι όχι, τότε θα υπάρξει κλονισμός στις σχέσεις, στις συνεργασίες και  στο γάμο. Προσοχή στα επαγγελματικά σας, κάποια γυναίκα μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Προσοχή και με τα νεύρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ


Με την ψευδαίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, μπορεί να κάνετε κινήσεις που θα γυρίσουν εις βάρος σας. Έντονη σεξουαλικότητα θα έχετε αυτό το μήνα και μπορεί, να χρησιμοποιήσετε το σεξ σαν όπλο για να υπερνικήσετε τις δυσκολίες,  που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν δεν ελέγξετε τον κατώτερο εαυτό σας, τότε θα επέλθει η ήττα. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη έμπνευση!






Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 23/10/2012 - 23/11/2012






KΡΙΟΣ

Οι εντάσεις και οι αλλαγές συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Άρης, φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σας στον ένατο οίκο σας, σας  κάνει πιο αισιόδοξους και σας δίνει την τάση να φιλοσοφείτε περισσότερο τη ζωή. Εύνοια στα ταξίδια σε κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το εξωτερικό με ανωτέρα μόρφωση. Όταν με το καλό ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω  και τον 10 οίκο σας, τότε θα ζορίσουν λίγο τα πράγματα. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση που θα σας παρουσιάζετε, δυναμικά και πολλές φορές ανελέητα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια που σας προσφέρει ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας,  γιατί παρόλο που φαίνεται  ότι θα πηγαίνουν καλά,  ίσως να συμβεί κάποιο γεγονός που θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Στον ερωτικό τομέα τώρα το πιθανότερο είναι να βιώσετε ένα χωρισμό και  να είναι η αρχή μιας μοναχικής πορείας… Καλό θα είναι να είσαστε και λίγο προσεκτικοί με την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι ο φυσικός σας κυβερνήτης μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού όπου επίσης  κυβερνά. Αυτό από μια πρώτη ματιά δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά και θα αρχίσετε να στηρίζεστε περισσότερο στα πόδια σας, και να σας έρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν περιμένατε… το πρόβλημα όμως είναι ότι η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα υπάρξουν έντονες ξαφνικές αλλαγές, περισσότερο δυσάρεστες,  ή ότι η πολύ δουλειά θα σας φέρει υπερκόπωση και θα  αναγκαστείτε να απομονωθείτε. Προσοχή στην υγεία. Προσοχή στα οικονομικά και στα ερωτικά σας, τα οποία θα είναι απρόβλεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το Δία ανάδρομο στον πρώτο σας οίκο καλείστε να ξανά  προσδιορίσετε γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σύντροφο σας ή με νομικά θέματα και γενικά με τους άλλους.  ακρότητες, τις εντάσεις και το χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο της απόλυτης πτώσης της, και τη συμμετοχή της στην ‘’σκληρή΄΄  νέα σελήνη και συγχρόνως έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί  στην 22ο μοίρα του Σκορπιού και μάλιστα στον 5ο ηλιακό σας οίκο τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τα παιδιά σας , όσοι από εσάς έχετε, για τα ερωτικά σας, και για κάθε τι που σας προσφέρει ευχαρίστηση. Τώρα ο Δίας που είναι δεύτερος κυβερνήτης σας ανάδρομος στον 12 οίκο σας σε συνδυασμό με τα παραπάνω,  θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα,  αν πρέπει να συγχωρήσετε κάποιον και γιατί!

ΛΕΩΝ

Με τον φυσικό σας κυβερνήτη στο ζώδιο του θανάτου, του σεξ, των οικονομικών και της αναγέννησης, και τη συμμετοχή του στη νέα σελήνη και έκλειψη, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ‘’ το θηρίο ξύπνησε και είναι πεινασμένο’’ αλλά με  τον  Κρόνος  μέσα στο 4ο ηλιακό σας σπίτι  ευτυχώς θα υπάρχει κάποιος να παίξει το ρόλο του ‘’θηριοδαμαστή’’. Ναι τα πράγματα είναι δύσκολα μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα υγείας με  τον πατέρα, τη μητέρα ή  τη σύντροφο, μπορεί να επέλθει ένας  χωρισμός, και να βιώσετε τη μοναξιά σε όλο της το μεγαλείο, αλλά μπορεί να σας μάθει τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα μάθετε να στηρίζεστε στα πόδια σας. Μπορεί να βιώσετε επίσης μια δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τα οικονομικά σας, και την ακίνητη περιουσία σας.  Το λιοντάρι μαθαίνει να κυνηγάει μόνο του τις νύχτες, μόνο έτσι επιβιώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη και στον τρίτο ηλιακό σας οίκο κάθε τι που έχει να κάνει με επικοινωνία, μάθηση, ταξίδια, μετακινήσεις και συμμαθητές θα είναι μπερδεμένα.  Θα βιώνετε καθυστερήσεις, πολλές φορές θα χάνετε πράγματα , και φυσικά το μυαλό σας θα είναι συνέχεια αποσυντονισμένο. Εκτός αυτών που έχουν ανάδρομο Ερμή στον τοξότη στο γενέθλιο χάρτη τους. Καλό θα είναι να μην πιστεύετε και πολλά από όσα θα σας λένε ( ειδικά ο/η σύντροφος).

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος προβλέπεται ένα αρκετά εκρηκτικός μήνας. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σας, στον 1 σας οίκο αντίθεση με Ουρανό από τον 7ο οίκο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 4ο οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν. Η  όψη που θα κάνει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει διλλήματα, του τύπου αν θα πρέπει να συνεχίσετε να κρατάτε κάτι το οποίο δεν αξίζει, ή να το τελειώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας αυτό τον καιρό. Από τη μία η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας, από την άλλη οι εκλείψεις, και το stellium,  που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σκορπιό σίγουρα σας κάνει να αισθάνεστε φοβισμένοι, αλλά παντοδύναμοι.  Προσοχή σε οτιδήποτε καινούργιο θέλετε να ξεκινήσετε, διότι η επιτυχία που περιμένετε δεν θα έρθει. Μπορεί η όψη που κάνει ο Πλούτωνας με τον Κρόνο να είναι αρκετά βοηθητική αλλά όχι τόσο ώστε να σας βοηθήσει να μετριάσετε τους φόβους σας. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο και την σύνοδο που θα κάνει με τον Πλούτωνα τότε αρχίζει μια περίοδος που πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την οδήγηση. Καλό θα είναι επίσης να αρχίσετε να ασχολείστε με την αστρολογία, τη μελέτη μεταφυσικής, (δεν εννοώ μαγεία) για να μετουσιώσετε όλη αυτή τη δυναμική που υπάρχει στο ζώδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι τρέχει με εσάς?  Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο και τον Άρη στον πρώτο οίκο, πολλοί από εσάς τα βάζετε με τον εαυτό σας για πράξεις που κάνατε ή που δεν κάνατε στο παρελθόν. Ο χωρισμός δεν είναι η καλύτερη  λύση , αυτό να το θυμάστε! Το σύμπαν θέλει να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία να διορθώσετε τα  θέματα που σας απασχολούν. Θα την χάσετε?

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ


Στον 3ο σας οίκο έχετε φιλοξενούμενο τον Ποσειδώνα πλανήτη που έχει να κάνει με εξαπάτηση, αλλοίωση του ειδώλου, και τέχνη. Στον 11ο οίκο που σχετίζετε με φίλους, συλλογικούς χώρους, ομάδες, αστρολογία, πολιτική.  Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Βόρειος δεσμός, ο Ερμή, ο Κρόνος και ο Ήλιος μέσα στον οίκο αυτό. Η όψη τριγώνου που κάνει ο Ποσειδώνας με τον Κρόνο δηλώνει μια σύγχυση που επικρατεί  στις επικοινωνίες με φίλους, σίγουρα οι  καταστάσεις δεν είναι εύκολες και το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί δεν είναι προς το συμφέρων σας. Η παρουσία και μόνο του Κρόνου με το βόρειο δεσμό δείχνει ότι, ότι  δεν αξίζει τελειώνει. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι φίλοι σας γιατί η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται σε δικό τους οίκο. Από την άλλη μεριά με τον Κρόνο στον 11ο είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να παρακάμψετε ότι σας εμποδίζει, να βάλετε στόχους στη ζωή σας και για τα επόμενα 2 χρόνια που θα παραμείνει ο Κρόνος στον 11ο σας , να τα υλοποιήσετε, μόνοι σας βέβαια…… Υπομονή η κορυφή δεν είναι μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που γίνονται στους Υδροχόους είναι τεράστιες. Δεν έχετε καταλάβει όμως κάτι……. Αυτά που γίνονται δεν είναι αποκλειστικά για εσάς είναι συμπαντικά. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο  συλλογικότητας και παγκοσμιότητας, στο ζώδιο του Κριού που είναι το ζώδιο της ανθρωπότητας, με τον Πλούτωνα σε ζώδιο εξουσίας, τον Άρη σε λόγο καιρό στο ζώδιο της έξαρσης του, το σύμπαν δεν έχει τα έχει με εσάς και δεν προσπαθεί να σας τιμωρήσει. Το σύμπαν θέλει να κάνει αλλαγές σε όλα, και ο κυβερνήτης σας το εξυπηρετεί αφάνταστα, για να το καταφέρει! Πάντα ονειρεύεστε ένα κόσμο που όλοι θα είναι ίσοι….. γιατί λοιπόν να σας τρομάζουν οι αλλαγές με τις οποίες θα γίνει αυτό?
Πάντα ονειρεύεστε ένα κόσμο που όλοι θα είναι ίσοι….. γιατί λοιπόν να σας τρομάζουν οι αλλαγές με τις οποίες θα γίνει αυτό?

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σας ανάδρομο νιώθετε ότι αυτή την περίοδο την έχετε ξαναζήσει αλλά δεν θυμάστε που κ πότε γιατί έχετε φροντίσει να τη διαγράψετε από τη μνήμη σας. Ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει να αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή  πιο φιλοσοφημένα. Ξένες θρησκείες, ταξίδια στο εξωτερικό, η απόκτηση  μια βαθύτερης και ανώτερης γνώσης,  θα είναι τα θέματα τα οποία και θα βάλετε σε προτεραιότητα. Προσοχή σε νομικά θέματα τα οποία είναι οικονομικού περιεχομένου, επίσης μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα με κάποιον μακρινό συγγενή ή με αδέρφια που ζουν στο εξωτερικό.




Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ






Σκορπιός......και μόνο στο άκουσμα του η εικόνα που έρχεται στο μυαλό είναι το κεντρί που χρησιμοποιεί για να θανατώσει αυτό που τον πληγώνει και τον πονάει. Και το συναίσθημα που δημιουργείται είναι, δέος,  μπροστά στην δύναμη αυτή, που κανένα άλλο ζώδιο δεν την έχει..........

 Είναι το πιο μυστηριώδες ζώδιο, το πιο σαγηνευτικό, το πιο απόκοσμο και το πιο φοβισμένο. Όσο περίεργο και να ακούγεται ο Σκορπιός φοβάται τα πάντα, ακόμα και τη σκιά του, ίσως γιατί σαν άκρως μεταφυσικό ζώδιο ξέρει τι κρύβεται πίσω από αυτή. Έχει μια περίεργη σχέση με το θάνατο, τον ελκύει και τον απωθεί ταυτόχρονα.

 Η σεξουαλικότητα του Σκορπιού είναι πολύ περίεργη. Από τη μία δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την σεξουαλική επαφή και από την άλλη μπορούν να περάσουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ανέραστοι, αυτό γίνεται διότι ένας Σκορπιός αν δεν ερωτευτεί δεν μπορεί να κάνει σεξ, για αυτόν η σωματική επαφή με το άτομο που τον ενδιαφέρει καταλήγει περισσότερο σε ψυχική παρά σωματική ένωση, μέσα από την επαφή που δημιουργείται, φτάνει στην αυτογνωσία του ίδιου του, του εαυτού. Ανακαλύπτει το μέγεθος των συναισθημάτων που κρύβει μέσα του, και έτσι επιδιώκει την απόλυτη ένωση ψυχής και σώματος, μέσα από το σεξ ο Σκορπιός μαθαίνει να ζει.

 Η άλλη όψη του νομίσματος είναι αυτή που θέλει τον Σκορπιό να μην έχει καθόλου σεξουαλική ζωή. Η άρνηση του για τη σεξουαλική ζωή γίνεται για πολλούς λόγους ένας από αυτούς είναι ότι δεν έχει αυτόν που επιθυμεί, ένας άλλος λόγος είναι ότι τιμωρεί τον εαυτό του για το πάθος που έχει μοιραστεί με κάποιον σύντροφο και φοβούμενος την ολοκληρωτική του ήττα, ( κατακτήθηκε) αντί να κατακτήσει, βασανίζει τον εαυτό του με απώτερο σκοπό την έλεγχο των παθών  του, την τιμωρία του, και έτσι οδηγείται  στην καταστροφή του ίδιου και των γύρω του.

Ο Σκορπιός έχει μια εμμονή με τον έλεγχο, θέλει να εξουσιάζει τους πάντες και τα πάντα, ίσως γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύει να γίνει θύμα κανενός, πράγμα ουσιαστικά αδύνατο γιατί  πολλές φορές λειτουργώντας έτσι πέφτει ο ίδιος στα δίχτυα που έπλεξε για τους άλλους.

Η σχέση του Σκορπιού με το χρήμα είναι εξίσου περίεργη. Αγαπάει τα λεφτά και μπορεί να κάνει τα πάντα για αυτά, ακόμα και να γίνει έμπορος ναρκωτικών, ιερόδουλη για τις περιπτώσεις γυναικών, οι άντρες όχι τόσο, αυτοί θα προτιμήσουν να χαθούν μέσα στα δίχτυα του υπoκόσμου, ακόμα και πληρωμένοι δολοφόνοι είναι κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν και μάλιστα χωρίς να αφήσουν κανένα απολύτως ενοχοποιητικό στοιχείο πίσω τους.

Φυσικά και μπορούν να διαπρέψουν σαν οικονομολόγοι ή  χρηματιστές, αλλά το παρασκήνιο θα υπάρχει πάντα, και φυσικά γίνονται πολύ καλοί ψυχολόγοι, και αυτό γίνεται γιατί έχουν την  ικανότητα να διεισδύουν στο βάθος, της ψυχής του άλλου, να βρίσκουν το πρόβλημα και να δίνουν τη λύση.

Τώρα σαν το απόλυτο μεταφυσικό ζώδιο όπως προανέφερα οι Σκορπιοί έχουν μια τάση προς τη μαγεία. Η μάλλον η μαγεία έχει μια τάση προς τους Σκορπιούς.  Δεν είναι τυχαίο ότι στο ζώδιο αυτό βρίσκονται δύο από τις πιο απόκοσμες πύλες του ζωδιακού (  τις οποίες και έχω αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα)  η 23ο και η 27ο μοίρα του Σκορπιού, οι οποίες συνδέονται με αστρική μαγεία, διαίσθηση, πορνεία και διόραση.

Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού αυτό είναι πολύ δύσκολο στο να συγχωρήσει αυτόν που του έκανε κάτι, ή που αυτός νόμιζε ότι του έκανε κάτι, σε αυτή την περίπτωση η τακτική που ακολουθεί είναι μία και μοναδική… λέει ότι συγχωρεί αλλά το πιθανότερο είναι ότι όταν χρειαστείς τη βοήθεια του να μην σου τη δώσει, θεωρώντας ότι αυτό που σου συνέβη ήταν  συμπαντική ανταπόδοση. 

Η αγαπημένη λέξη του Σκορπιού είναι η αλλοίωση, και πάντα αυτό προσπαθεί να κάνει με τους άλλους, να τους αλλάξει σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα, να τους κατακτήσει, και όταν το καταφέρει……. ψάχνει για το επόμενο ‘’θύμα’’.

Παρόλα τα αρνητικά που μπορείς να δεις σε έναν Σκορπιό υπάρχει και κάτι που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο ζώδιο, όσο περίεργο και να ακούγεται, όταν αγαπήσει αγαπάει πραγματικά και μένει πιστός ως την ώρα που θα πεθάνει, στεναχωριέται πραγματικά με τον πόνο του άλλου,  συμπάσχει μαζί του και προσπαθεί να συμπαρασταθεί σε όποιον τον έχει ανάγκη.

Κυβερνήτης του Σκορπιού ο Πλούτωνας και ο Άρης.

Έξαρση έχει ο πλανήτης Ουρανός.

Πτώση η Σελήνη και ειδικά στην 3 μοίρα.

Άριστη θέση έχει ο Ερμής και ο Κρόνος.

Αδυναμία έχει η Αφροδίτη.

Εσωτερικός κυβερνήτης ο Άρης

Ιεραρχικός κυβερνήτης ο Ερμής

Αντισκιά του Σκορπιού ο Υδροχόος

Κόντρα αντισκιά ο Λέων

Κάρτα της Ταρώ που συνδέεται με το ζώδιο του Σκορπιού είναι η κάρτα θάνατος λόγω Άρη και η Κρίση λόγω Πλούτωνα.

Ρούνα που αντιστοιχεί σε αυτό το ζώδιο είναι ο ΙΣΑ.

Στο σύστημα του Παράκελσου η κάρτα για το ζώδιο αυτό είναι ο Rubes.

Στην Καμπαλά η 5η σεφίρα συνδέεται με τον Άρη κυβερνήτη του Σκορπιού και η αόρατη 12η σεφίρα Νταάθ  λόγω του Πλούτωνα.


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑΡΩ







Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται και όχι να την κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του. Σύμφωνη σε αυτή την άποψη αποφάσισα να μεταδώσω τις γνώσεις που έχω όσον αφορά τις κάρτες της Ταρώ. Σε συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδολιά ο οποίος μου διαθέτει το χώρο του, ξεκινάω μαθήματα για όποιον ενδιαφέρεται.

Στα μαθήματα θα δούμε μαζί αναλυτικά τις κάρτες τις μεγάλης Αρκάνας και θα εξηγήσουμε το συμβολισμό τ
ους. Θα δούμε πώς συνδέονται με άλλα συστήματα όπως π.χ. η Αστρολογία και θα προχωρήσουμε σταδιακά στη χρήση της και στην πρόβλεψη των πραγμάτων 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα και θα γίνονται κάθε Δευτέρα 18:00 με 20:00 το απόγευμα.

Το κόστος των μαθημάτων θα είναι 50 ευρώ μηνιαίως.

Η διεύθυνση του χώρου για τα σεμινάρια είναι Νίκης 44 στο Σύνταγμα. Κουδούνι Βασίλης 
Παπαδολιάς στον Ημιώροφο.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 698.9902.982 (Ελένη Σαραντίδη).... 6945.807566 (Βασίλης Παπαδολιάς)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ









Πιάσε το χέρι μου και προχώρα μαζί μου, σε βρήκα. Μπορεί η μοίρα να μας χώρισε, αλλά μέσα από τους αιώνες σε βλέπω μπροστά μου ξανά. Έρχομαι να ακουμπήσω το κεφάλι μου στους ώμους σου και να νιώσω τα φτερά του Έρωτα να αγκαλιάζουν την Ψυχή μου.

Όταν ο Έρωτας συναντηθεί με την Ψυχή είναι σαν τα  πολύχρωμα βεγγαλικά που υψώνονται στον σκοτεινό  ουρανό γεμίζοντάς τον φώς και τα πρόσωπα των ανθρώπων χαμογελούν.

Μέσα στο ζώδιο του Κριού αυτή η ένωση δεν μπορεί παρά να είναι παρορμητική,  γεμάτη καινούργια ξεκινήματα και σίγουρα πρωτοποριακή. Ο Έρωτας δίνει η Ψυχή γεμίζει από αυτό που ουσιαστικά της λείπει και το ταξίδι ξεκινάει. Η επικοινωνία είναι αυθόρμητη και το γέλιο κυλάει αβίαστα. Ότι γίνεται κινείται σε καθαρά εγκεφαλικό επίπεδο. Ζουν και οι δύο τη ζωή μέσα από το κίνδυνο, κάτι που οι άλλοι δεν τολμούν να κάνουν.

Στο ζώδιο του Ταύρου η σύνοδος του Έρωτα και της ψυχής είναι ήρεμη χωρίς επικίνδυνα ανοίγματα. Μια απλή βόλτα στην εξοχή με το ποδήλατο, ένα απλό αλλά απολαυστικό πικ-νικ στο βουνό μπορεί να σημαίνει την απόλυτη ευτυχία. Η οικονομική ασφάλεια, η απλή οικογενειακή ζωή και πάνω από όλα η  ηρεμία που προσφέρει ο ένας στον άλλον είναι αυτό που κρατά τον Έρωτα και την ψυχή μαζί. Μια τρυφερή αγκαλιά μπροστά στο αναμμένο τζάκι, ένα ποτήρι κρασί, η ευτυχία που δεν τελειώνει ποτέ.

Μέσα από το ζώδιο των Διδύμων ο Έρωτας και η Ψυχή επικοινωνούν με έναν τελείως ανάλαφρο τρόπο που φτάνει έως και την επιπολαιότητα. Όμως όταν ξεπεραστούν τα πρώτα εμπόδια τότε η επικοινωνία γίνεται πιο βαθιά και ο ένας έρχεται πιο κοντά με τον άλλον. Ένα καλό βιβλίο μπορεί να γίνει η αφορμή να περνούν ώρες μαζί. Ο Έρωτας μιλάει στην Ψυχή και το αντίθετο και αναπληρώνουν όλα τα κενά που είχαν μέχρι τώρα. Επικοινωνώ άρα ζω και υπάρχω. Μέσα από εσένα εκφράζω εμένα.
Στο βαθύ συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου η συνάντηση του Έρωτα και της Ψυχής νιώθουν μια θάλασσα συναισθημάτων να τους πλημμυρίζει . Λειτουργούν καθαρά συναισθηματικά, και δεν χρειάζονται πολλά λόγια μεταξύ τους για να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Μια εκδρομή στη θάλασσα, το σπίτι, η αγάπη για το παρελθόν και συναισθηματική εξάρτηση του ενός για τον άλλον, κάνει τη σχέση μακρόχρονη.

 Το ζώδιο του Λέοντα κάνει αυτούς του δυο αστεροειδής να αισθάνονται βασιλιάδες ο ένας στη αγκαλιά του άλλου. Ξέρουν να διασκεδάζουν μαζί, να δημιουργούν, λατρεύουν τα παιδιά και την πολυτέλεια, μα πάνω από όλα ξέρει πώς να κρατάει ο ένας τον άλλον ψηλά.

Στο ζώδιο της Παρθένου τα πράγματα αλλάζουν… σε αγαπώ, σου προσφέρω αυτό ξέρω να κάνω. Ο ένας κατανοεί βαθιά την ανασφάλεια του άλλου ως προς το σεξ και ποτέ δεν κατηγορεί. Από την μια άποψη μπορεί αυτή η ένωση να φέρει την πλήρη σεξουαλική αποχή αλλά με τη βαθιά ψυχική κατανόηση του γιατί γίνεται αυτό , με αποτέλεσμα την ευτυχία τους, διότι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, και από την άλλη πλευρά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όλο τον ακραίο ερωτισμό που έχει η Παρθένος σαν ζώδιο. Τα μόνο σίγουρο είναι ότι η συνάντηση αυτών των δύο σε αυτό το ζώδιο τους κάνει να αισθάνονται ότι πραγματικά βρήκαν το άλλο τους μισό, γιατί ο ένας καταλαβαίνει τη δυστυχία του άλλου.

Στο ζυγό ο  Έρωτας και  η Ψυχή, όταν συναντηθούν, αναγνωρίζει ο ένας τη διπλωματική φύση του άλλου και την  επιθυμία του για ισορροπία. Ο Έρωτας προσφέρει στην Ψυχή ευγένεια και κομψότητα, γεμίζοντάς την και η ψυχή ανταποδίδει με την αισθητική, την διακριτικότητα και την αποστασιοποίηση που αναζητά.

Στο ζώδιο του θανάτου, του πλούτου, και της αναγέννησης η συνάντηση αυτών των δύο αιώνιων εραστών, είναι πραγματικά συγκλονιστική. Ο Έρωτας βρίσκει το πάθος που αναζητά  η Ψυχή τον ακoλουθεί και του παραδίδεται άνευ όρων και ορίων. Μέσα από τα παιχνίδια ζήλιας, εξουσίας, σεξουαλικής υποταγής ακόμα και μεγάλες χρονικές περιόδους αποστασιοποιήσεως από το σεξ για λόγους τιμωρίας ο ένας προς τον άλλον, κάνει τον Έρωτα και την Ψυχή να καίγονται στην κόλαση να πεθαίνουν  αργά και βασανιστικά, και μετά να ξαναγεννιούνται συναισθηματικά ο ένας μέσα από το θάνατο του άλλου. Ο θάνατος του εγώ και η παράδοση του στο εσύ. Η απόλυτη μοιραία σχέση.

Στον Τοξότη τώρα η κοινή αγάπη για τη φιλοσοφία, τα ταξίδια και την επέκταση οι δύο αυτοί πλανητοειδής βρίσκονται μαζί γι να ανακαλύψουν τις χαμένες αλήθειες, του ίδιου τους το εαυτού. Η ευχαρίστηση που λαμβάνουν μέσα από τις μετακινήσεις, και την συνεχή εξερεύνηση του κάνουν να μένουν πιστοί ο ένας προς τον άλλον χωρίς όμως να στερηθούν την ελευθερία που τόσο έχουν ανάγκη.

Ο Αιγόκερος Έρωτας και η Αιγοκερίσια Ψυχή  επιθυμούν,  να κατακτήσουν την εξουσία, να αποκτήσουν κοινωνική αναγνώριση, και να φτάσουν στην κορυφή. Ο ένας βοηθάει τον άλλον στην προώθηση των στόχων του μέχρι που στο τέλος γίνεται για καθαρά προσωπικούς λόγους. Σκληροί και οι δύο δεν χάνουν με πολλές τρυφερότητες, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και το σεξ γίνεται μέσω ραντεβού…. ο λόγος είναι απλός από τη μια δεν υπάρχει χρόνος να ειδωθούν κι από την άλλη …. Το ραντεβού είναι κάτι που οπωσδήποτε θα γίνει όχι σαν αγγαρεία αλλά γιατί μέσα στις τόσες ασχολίες πρέπει να βρεθεί χρόνος να δείξουν ο ένας στον άλλον την αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους.

Στον Υδροχόο τώρα η λέξη που συνδέει αυτούς τους δύο αστεροειδής είναι μόνο μια. Ελευθερία. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από κανενός την πλευρά η έτσι τουλάχιστον είναι στην αρχή. Όσο περνά ο καιρός και αυτοί οι δύο συνειδητοποιούν την απόλυτη ταύτιση τους, αρχίζουν να καταπιέζουν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα η ελευθερία να μετατραπεί σε σκλαβιά που όμως μέσα από το σεξ ίσως καταφέρουν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.

Η ψευδαίσθηση του Έρωτα ότι βρήκε την Ψυχή του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι καθαρά ουτοπική. Η πίστη ότι βρήκε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον πραγματικό, αληθινό σύντροφο, είναι καθαρά πλασματική, και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η θυσία, το ψέμα, η ονειροπόληση, και η αποφυγή ευθυνών είναι αυτό που κάνει αυτά τα άτομα ευτυχισμένα, εκτός κι και  αν οι δυο μαζί προσφέρουν για το κοινό καλό, συμμετέχουν σε φιλανθρωπίες, τότε θα βρουν την πραγματική ευτυχία που θα του ενώσει πραγματικά.



Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

O AΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ 27 ΣΚΟΡΠΙΟΥ






O Άρης είναι πλανήτης του εκπροσωπεύει κατά κύριο λόγο το δυναμισμό, την σεξουαλικότητα και τη ζωτικότητα του ανθρώπου. Θέση έχει στο ζώδιο του Σκορπιού και έξαρση στο ζώδιο του Αιγόκερου ζώδια εξουσίας, παρασκηνίου και ( όταν μιλάμε για Πύλες) τελετουργικής μαγείας.


Ο Άρης σε αυτή την Πύλη δηλώνει έντονο και βαθύ  ερωτισμό που είναι δύσκολο να εκδηλωθεί, εκκεντρική σεξουαλική ζωή και συνήθως υπάρχει και η χρήση της τεχνολογίας, πραγμάτωση σεξουαλικών επιθυμιών μέσω αστρικών προβολών ή σκεπτομορφών. Ισχυρότατες επιθέσεις από το αστρικό πεδίο.

Σε αποκλίνουσα όψη το άτομο θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη γενετική περιοχή τα οποία θα τον αναγκάσουν να απέχει ερωτικά, και το πιθανότερο είναι να υποστεί κάποια χειρουργική επέμβαση.  Ενασχόληση με προβλέψεις οι οποίες γίνονται από την επαφή με το κατώτερο αστρικό. Τάσεις προς υποκατάστατα, βία, αυτοκτονία, δολοφονία, οικονομική καταστροφή

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ


ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Με θετικές αλλαγές ξεκινάει ο μήνας σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα, τους στόχους που έχετε βάλει η ακόμα και μια συνεργασία που μέχρι τώρα καθυστερούσε!

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Όσοι από εσάς τελείωσαν κάτι αισθηματικό που σας πλήγωσε βαθιά να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας φέρει κάτι καινούργιο! Τα οικονομικά σας θέλουν λίγο προσοχή και καλό θα είναι να προσέχετε αυτούς με τους οποίους συνεργάζεστε…. κάτι κρύβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Μην βρεθείτε εξ απρόοπτου αν κάποια πράγματα που νομίζατε ότι κρατούσατε κρυφά θα συνεχίσουν να είναι κιόλας. Αποκαλύψεις που δεν περιμένετε θα γίνουν και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη σας τη μαεστρία για να τα μπαλώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Προσοχή θέλει αυτός ο μήνας. Έχετε ζοριστεί πολύ αυτόν τον καιρό και καλό θα είναι να αποφεύγετε τις όποιες συγκρούσεις με τους γύρω σας. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τα επαγγελματικά σας. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποφασίσετε εάν θα προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση που περισσότερο θα στηρίζετε στην κοινωνική εικόνα που θέλετε να έχετε παρά σε ουσιαστικά και αληθινά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Καλό θα είναι να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις αυτό το μήνα , γιατί σίγουρα θα σας βγει σε κακό. Λίγο περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, και στις μετακινήσεις σας!

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Σταθεροποιούνται καταστάσεις γύρω σας. Αισθηματικά θα νιώθετε περισσότερο ασφαλείς και αυτό θα γίνει αντιληπτό και στους γύρο σας. Καλυτέρευση των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ώρα της επιλογής έφτασε. Το μυαλό σας θα αρχίσει να σκέφτεται τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να προστατευθείτε από πιθανούς εχθρούς. Προσοχή στις μετακινήσεις και ότι έχει να κάνει με γραπτό, προφορικό λόγο η με αδέρφια και συγγενείς. Προσοχή και σε οτιδήποτε χρειαστεί να βάλετε την υπογραφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ  ΆΡΜΑ

Κάποια μετάθεση η αλλαγή επαγγελματικού περιεχομένου  μπορεί να γίνει μέσα σε αυτό το μήνα. Πιθανή εγκυμοσύνη για όσες το επιθυμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλό θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Κάποια νομικά θέματα που μπορεί να έχετε θα χρειαστούν επανεξέταση. Η διπλωματία θα είναι ένα από τα ατού σας αυτό το μήνα, ο οποίος προβλέπεται αρκετά δυναμικός με πολλές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Καινούργια οικονομικά ανοίγματα θα φέρουν θετικές αλλαγές. Καλό θα είναι να μείνετε λίγο μόνοι, να ξανασκεφτείτε τι δεν πήγε καλά και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Καλός μήνας για αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΙΧΘΥΕΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ

Αλλαγές θα φέρει ο Οκτώβριος για τους Ιχθύς. Το ψέμα από ή προς  τον ερωτικό σύντροφο πάει και έρχεται, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό. Καινούργιος έρωτας στο προσκήνιο με άτομο μικρότερης ηλικίας.